Cosuri pe spate
-
1 3Va rog mult daca imi puteti recomanda un tratament impotriva cosurilor de pe spate. Cu tenul nu am foarte mari probleme, nu am un ten perfect, dar oricum, incerc sa am grija de el. Am aceasta problema de mult timp si...sincera sa fiu, n-am facut nimic. Acum insa imi pune niste semne de intrebare..ma gandeam ca or sa dispara de la sine, dar vad ca am unele perioade in care se accentueaza...
-
draga simonique, prietenul meu are problemele astea si chiar daca il prind mai greu sa il tratez (e incapatanat si nu suporta sa fie "uleios")il conving din cand in cand si in ultima vreme nu a mai avut probleme: ii curat spatele cu ser fiziologic si ii dau cu bepanthen (pretul oscileaza in farmacii de la 130.000-170.000,depinde de unde il cumperi).unguentul are cu totul alte intrebuintari dar mie mi-a fost recomandat de catre medic pentru ten, imi aparusera bubite,pete si in acelasi mod il folosesc eu pentru ten (curatat cu ser si bepanthen).pentru mine a dat rezultate in 2-3 zile, mi-a curatat fata si sunt foarte multumita.la fel si la prietenul meu, i-au disparut destul de repede cosurile de pe spate si am vazut ca ii apar din ce in ce mai rar.pe site-ul www.adriana.ro la sectiunea un trup de vis sunt si urmatoarele sfaturi(in ultima parte ce te intereseaza pe tine):
1. Slefuire si poleire
Ca sa devina neteda si lucioasa, pielea de pe brate si umeri trebuie si ea curatata prin peeling. Nu cautati solutia prea departe: sarea de mare sau cristalele de zahar tos elimina, prin frecare, particulele de piele moarta. Inainte de-a face dus, inmuiati un burete in apa, stoarceti-l, presarati-l cu unul din cele doua ingrediente si frecati-va pielea de pe brate si umeri. Dusul trebuie sa fie alternativ: cald (fierbinte, dar fara a va opari), rece, cald, si ultimul rece. Stergeti-va si aplicati pe brate untdelemn de masline in care ati adaugat cateva picaturi de ulei aromat: roze, lavanda, vanilie, eucalipt... Daca aveti incredere in produsele cosmetice din comert, solicitati unguente preparate anume pentru brate si maini.
Coatele: cel mai bine se maseaza cu jumatati de lamaie. Acizii citrici elimina pielea cornoasa si ii deschide culoarea. La urma, masati-va cu cateva picaturi de ulei pentru copii (Baby Oil). Din cand in cand, coatele trebuie imbaiate in lapte integral sau in untdelemn de masline usor incalzit. Inmoaie pielea. Cosurile de pe umeri si spate se trateaza cat se poate de simplu cu salicilat (de sodiu). Absoarbe impuritatile ca un aspirator. Presarati-l pe un burete umed si frecati usor.
o saptamana buna! -
poti sa incerci si cu deja celebrul RetinA, despre care poti citi la forumul "frumusete", topicul "acneea".
singura remarca ar fi ca nu trebuie sa te expui la soare in timpul tratamentului, sub nici o forma, si sa ai si o crema hidratanta pe care sa o aplici cam la o ora dupa retin a, sa nu se descuameze pielea prea tare.
daca mai ai intrebari, shoot! -
Ce ar fi sa incerci tu niste suc de urzici?
Dupa cum vezi toate tratamentele de mai sus nu elimina cauza. Cand iti apar multe cosuri => ca ai toxine multe in tine. Ia inceraca tu sa manaci multe fructe si legume sa bei sucul de urzici de care ti-am zis....si mergi la plaja ca sa usuce soarele cosurile -
Am si eu o problema: mai ales vara imi apar bubite mici, cat varful unui ac, de grasime, pe umeri si decolteu. Vara trecuta, la mare, am fost plina. Daca le inlaturam , mi se irita pielea. Nu stiu ce sa fac, vad ca au inceput iar sa-mi apara. La inceput am crezut ca din cauza ca beau multa cafea si cola, dar acum, de mai bine de o saptatmana nu am mai consumat deloc (celuliata, deh|||) Astept un raspuns de la voi, plase.
-
Buna , nu stiu daca iti voi fi prea mult de ajutor insa iti voi spune cu ce mi-au trecut mie cosurile de pe fatza.Am un ten foarte sensibil ,mixt,incarcat, de obicei nu imi apar cosuri multe insa am o gramada de puncte negre pe care mi le fac;cat de curata as fi pe maini,fatza tot mi se umfla,incep sa se infecteze si sa arate k niste adevarate cosuri si nu imi trec cu zilele.De o saptamana de zile folosesc o tinctura de la plafar: DERMOGENT .Este foarteeeee buna.Are rol cicatrizant , este pentru bube , eczeme ,nu mai am nici o problema.Sincer.Este pentru mai multe afectiuni , chiar si pt femei,,,jos,intern.Te-am pupat