infectia urinara cu escherichia coli

•  
    • 24 mesaje
    23 Apr 2002, 19:26
    0 0
    s-a vindecat cineva de acest germen
    cu altceva decat antibiotice ???
    pe mine ma chinuie de 7 luni.
  •  
    • 492 mesaje
    26 Apr 2002, 16:47
    0 0
    Ce fel de antibiotice?
    Unde si ce teste ti-ai facut?
    Produs natural, care ajuta, dar nu exclude tratamentul alopat: sirop de afine fara zahar, ceai de afine, ceai de 3 frati patati.
    mica2
  •  
    • 24 mesaje
    27 Apr 2002, 10:19
    0 0
    pentru mica
    antibiograma am facot-o intr-o policlinica privata unde dotarea este de ultima ora.
    problema este ca, nimeni nu stie exact
    daca durerea care se instaleaza la mers
    si la stat in picioare provine de la coloana sau de la rinichi.
    nu am nisip si nici piatra.
    ma gindesc sa incerc cu umplerea golurilor energetice dar mi-e frica de acesti asa zisi energoterapeuti,deoarece
    nu stiu din ce sursa primesc ei aceasta energie.
    ciau.
  •  
    • 492 mesaje
    29 Apr 2002, 11:47
    0 0
    Draga Mery,
    Ce spui tu este destul de grav. Cum adica nimeni nu stie de unde vine durerea? Pai inseamna ca nu ai un diagnostic bine precizat. Si atunci totul ar trebui sa inceapa aici inainte de aplicarea vreunui tratament. Tu imi vorbesti de antibiograma: asta nu face decit sa afle la ce medicatie reactionezi pozitiv. Infectia urinara cu E.Coli nu este cel mai fericit lucru, deoarece se pare ca exista o recurenta (o revenire)a fenomenului din timp in timp. Simptomele ar putea fi: jena la urinare (senzatie ca de cistita), frisoane (mai ales in momentul urinarii), modificare a culorii, transparentei si mirosului urinei (devine mai puternic si mai "putin frumos mirositor"), volum mai mare de lichid eliminat decit cel baut, stare de astenie fizica marcata (chiar daca este respectat programul normal de odihna) ..... Oricum testarea se face prin analize de urina, dar si de singe, si numai un urolog iti poate spune despre ce este vorba. Vorbind de dureri, unde sunt ele localizate?
    Raspunde-mi si poate te pot ajuta intr-un fel.
    mica2
  •  
    • 7 mesaje
    30 Apr 2002, 17:41
    0 0
    Infectia cu E.coli este foarte comuna, in special la femei. Se trateaza foarte usor cu antibiotice, o cura obisnuita este Cipro 3 zile. Pentru a preveni re-aparitia infectectia cea mai important este igiena locala.
    ATENTIE: cele de mai sus sunt doar cu titlu informativ, este imperativ sa vezi un doctor care sa puna diagnosticul corect si sa-ti prescrie medicamentele necesare.
  •  
    • 24 mesaje
    1 Mai 2002, 22:12
    0 0
    pentru mica
    scuza-ma ca nu ti-am raspuns pana acum dar am avut niste zile trepidante,plus ca in 16.05.2002 am examen de specialitate si ma straduiesc sa mai invat cate ceva.
    dintre simptomele descrise de tine persista :eliminarea unei cant. mai mari de urina si mai des;daca imi este putin mai frig trebuie imediat sa apelez la toilette,o usoara senzatie de usturime la urinat.
    am mare grija sa nu imi fie frig la picioare.
    ce zici??
  •  
    • 6 mesaje
    27 Mai 2002, 16:23
    0 0
    AM SUFERIT SI EU DE ASA CEVA SI IATA CUM M-AM VINDECAT:CEAI DE COADA SORICELULUI IN FIECARE ZI CAT POTI DE MULT SI BAI DE SEZUT DIN COADA CALULUI SI COADA SORICELULUI.
    DACA AI NASCUT NORMAL FA-TI UN CONTROL GINECOLOGIC SI DACA AI CUMVA RUPTURA DE PERINEU MERGI SI OPEREAZA-TE.EU AJUNSESEM SA NU MAI POT STA FARA CIORAPI NICI VARA IN PICIOARE,AVEAM O SENSIBILITATE CA DE FIECARE DAPA CE FACEAM BAIAE(CADA) RACEAM.DE UN AN MI-AM FACUT OPERATIE DE RUPTURA DE PERINEU SI NU MAI AM NICI UN FEL DE PROBLEMA.
    ORICUM CEAIUL DE COADA SORICELULUI A AFACUT MINUNI.ITI DORESC MULTA SANATATE!
    MARILENA