osteoporoza

•  
    • 144 mesaje
    14 Mai 2005, 17:55
    0 0
    mi-am masurat densitatea osoasa si mi-a iesit -2 ceea ce este f.mult pt. virsta mea .mi s-a prescris fosamax timp de un an si ca+d2.daca printre voi sunt medici naturisti am nevoie de un sfat .ma intereseaza daca pot inlocui cu un produs natural acest tratament .eu distribui suplimente pudra proteina din soia camg si toata gama daca le consuma ar fi la fel ? va rog un sfat
  •  
    • 635 mesaje
    16 Mai 2005, 14:53
    0 0
    ceau
    nu sunt doctorita si nici nu ma prea pricep la asa ceva.
    stiu doar sa iti spun ca bunica mea, pentru aceasi poblema manca coji de oua uscate si sfarmate. stiu ca avea o pungulita cu coji de oua si de cateva ori pe zi (nu retin 2 sau 3) lua cate o lingurita si o inghitea cu apa.
    daca nu se gaseste pe forum cineva sa se pricepa mai bine eu zic sa mergi la o farmacie naturista ca sigu te pot indruma.
    multa sanatate
  •  
    • 765 mesaje
    16 Mai 2005, 15:23
    0 0
    Nu sunt medic dar pot sa-ti dau o adresa de mail unde poti sa pui intrebari si ti se poate raspunde de catre un medic naturist. Daca vrei adresa de mail da-mi de veste la elviraj@myway.com
  •  
    • 144 mesaje
    16 Mai 2005, 18:30
    0 0
    nu stiu cum se numeste a fost adus in policlina .am pus piciorul [talpa] pe ceva si apoi cam in dreptul calcaiului s-au apropiat 2 borne cu gel apoi nu stiu ce s-a intimplat ca a iesit un bon ca la casa de marcat pe care era rezultatul .medicul a spus ca se datoreaza faptului ca in 2003 am suportat o histerectomie ,am incercat 6 luni un implant hormonal dar ma dureau sinii ingrozitor m-am ingrasat 10 kg si din ce am citit puteam sa fac cancer la sin.