ANTICONCEPTIONAL injectabil AJUTOR
-
0 0Buna, Evelor!
Am si eu nevoie de ajutor in sensul ca trebuie neaparat sa fac rost de un anticonceptional injectabil care se numeste DEPO-PROVERA. Fiind din Bacau, am cautat tot orasul, dar fara rezultat. Va rog ajutati-ma.
Multumesc. -
Sunt in perioada de alptare (am o fetita de 5 luni) si anticonceptionalul respectiv mi l-a prescris medicul ginecolog.
Sigur ca am reteta. Dar m-ar interesa si cat costa... Stii? nu vreau sa am o surpriza de vreo 10 milioane...Asta avand in vedere ca nu l-am gasit nicaieri. Mai stii? Sper sa nu fie atat. Multumesc mult pentru ajutor. Te pup. -
Pe unde am umblat in Bacau, 90% mi-au zis ca au avut o vreme, iar celelalte nici nu au auzit...
Oricum iti multumesc mult de tot inca o data. Multa sanatate nepoatei. Intr-adevar sunt niste papusi vii. Cred ca sunt totusi o norocoasa. Mara mea (ca asa o cheama) doarme cam 12,13,14 ore pe noapte de la 2 luni si jumatate. Adoarme singura, se joaca singura, ce mai? O minune de fetita. Sunt o mamica fericita cu adevarat si MANDRA cu fetita mea. -
multa sanatate si marei!intr-adevar esti norocoasa, a noastra se trezeste noaptea, nu prea doarme e in alerta tot timpul...eu am fost asa, un copil cuminte,zice mama ca nici nu a simtit ca a avut copil mic
dar andra(nepotica) a dat-o peste cap.
mai intreb, am mai citit pe undeva pe internet ca apare in farmacii...mai am cunostinte in farmaceutice, dau telefoane, ma informez si iti spun.te pup! -
draga mandra,chiar te repezi sa-ti faci o injectie cu medroxiprogesteron [caci aceasta este Depo-Provera]cand de fapt,organismul tau inca nu este echilibrat hormonal dupa nastere.Realizezi ce consecinte dezastruoase poate avea acest medicament hormonal asupra ta?sunt sigura ca nu.Ai facut un control endocrinologic si dozari hormonale ca sa vezi daca iti e folositor sau nu?Stai in banca ta si mai intai studiaza problema,informeaza-te ,nu te lua nici macar dupa ginecolog.altfel,sa nu te miri daca peste un an vei fi cu 30 de kg.mai grasa sau cu probleme de sanatate.asta-i sfatul unei femei care stie cat de cat medicina.Restul de tine depinde.pina la urma de ce ti l-a prescris?ca anticonceptional sau fiindca aveai hemoragie?