stiti ceva?
-
0 0Salutare
De vreo luna jumate am probleme cu sanii in sensul ca ma cam dor,mai ales sanul drept.
Acum iau anticonceptionale Diane 35 si nu stiu daca s-ar putea sa fie de la ele.
Pote stiti voi ceva
Merci -
si eu folsesc diane de vreo 8 luni...acum sunt in pauza recomandata (2 luni)-am uitat sa imi cumpar, am avut multe pe cap si am decis sa fac pauza care e recomandata la 6 luni...la inceput pot spune ca ma dureau sanii dar am inteles ca pentru unele femei e un fenomen normal.nu m-am ingrasat de la ele si nu am avut alte simptome.adevarul este ca daca le luam de capul nostru e posibil sa o patim, si eu la fel am facut: nu mi-am facut analizele necesare in urma carora pastilele sunt prescrise de catre medic, am luat din auzite de la diverse prietene, cand mi-a dat doctora lista cu analize m-am strambat si am zis ca iau diane.intentionez sa ma duc la un control, eventual sa imi fac si analizele, am auzit multe femei patite de la pastilele luate asa...nu vreau sa risc, sunt tanara si vreau sa am o viata sanatoasa si mai ales copii.sa nu ne jucam cu sanatatea noastra! week-end placut!
-
ruxandra_ioana ai perfecta dreptate, si eu am luat diane si nu am avut absolut nimic(mi le-a prescris medicul) dar i-am spus unei prietene si s-a dus si si-a luat si ea, dar din nefericire din cauza lor i s-a format un nodul la san. Nu e foarte grav, dar acum trebuie sa faca alt tratament hormonal ca sa i se retraga.
Deci aveti foarte mare grija cu toate pastilele nu doar cu diane. -
Da,nici eu nu m-am ingrasat de la ele ci din contra am slabit,la inceput aveam dureri de cap dar mi-au trecut in rest ma simt bine dar mai ramane durerea de san.Mie mi le-a recomandat medicul si pentru acnee si pot spune ca tenul si-a mai revenit.Oricum mai mult de 6-7 luni nu vreau sa le iau,in principal am inceput sa iau anticonceptionale pentru ca aveam hemoragii puternice.Acum menstruatia sa diminuat.
Am sa imi fac o mamografie aici in Montreal atunci cand ma voi intoarce din Romania.
Merci ca mi-ati raspuns este important sa comunici si sa stii daca si altcineva s-a mai confruntat cu asa ceva.
Mai vorbim,sanatate la toate va doresc