autovaccin pentru infectii urinare
-
0 3Ma confrunt de cativa ani cu o infectie urinara recurenta. In ultimul timp, episoadele s-au rarit la unul pe an, insa azi dimineata am mers la Cantacuzino unde am inceput demersurile (cu o urocultura) pentru autovaccin. Marti merg sa ma intepe. A mai facut cineva acest vaccin? As dori sa stiu daca e eficient pe termen lung sau e doar o alta amagire.
Va multumesc -
Buna!
Eu urmez un tratament de imunitate pe care l-am inceput anul trecut in octombrie. La inceput mi-a facut injectii doar cu anticorpi si a avut rezultat vreo 2 luni. Dupa aceea mi-a reaparut infecti si de atunci fac autovaccin (merg in fiecare saptamana la doctorita). Infectia mi-a aparut, dar (nasol) fara simptome. Pana acum cateva zile am luat din nou antibiotice si acuma mi-am repetat analizele, astept rezultatul.
p.s. eu sunt in Timisoara si urmez tratamentul la o doctorita imunolog de aici. -
Eu merg saptamana viitoare si la homeopat, poate am mai mult succes, ca in doctorii ceilalti mi-am pierdut increderea. M-au indopat cu medicamente si din cauza asta am imunitatea, vorba aceea, "varza".
Tu cum ai reusit sa reduci infectiile la o data pe an? In momentul de fata, daca mi-ar aparea o data pe an, as fi fericita, ca mie imi apar muuuult mai des!
Multa sanatate va doresc
! -
Imi pare rau ca raspund abia acum, dar in weekend nu am avut internet.
In legatura cu frecventa infectiilor, nici eu nu stiu prin ce minune s-au redus la una pe an. Am incercat sa fiu mai atenta cu corpul meu, dar nu am o reteta. Cert este ca de antibiotice nu mai vreau sa aud. A inceput sa-mi fie frica de ele. Numai belele am din cauza lor. Beau ceai la greu. Fac sant de la birou pana la toaleta zilnic. Acum ma framanta insa ceva. La Cantacuzino mi-au cerut o adeverinta de la medicul de familie care sa certifice ca nu am o boala autoimuna. Numai asa pot face autovaccinul. Doctorita mea nu a situt daca am sau nu boli autoimune si mi-e un pic frica sa nu existe efecte secundare urate.
Astept in continuare sa-mi spuna cineva dintre voi cum a reactionat organismul la vaccinul contra infectiei urinare.
Multumesc -
Salut. si eu ma confrunt cu o infectie urinara recurenta si vreau sa merg la cantacuzino. poti sa-mi spui daca ai avut trimitere de la medicul de familie? banuiesc ca nu mai platesti integral cei 200.000 pentru urocultura, e adevarat? la telefon mi s-a spus insa ca toate analizele se platesc. cum ai facut, te-ai dus cu borcanelul la ei si le-ai spus ca vrei autovaccin? merci
-
sarah, eu am avut trimitere de la medicul ginecolog
in care a trebuit specificat ca mi se poate administra autovaccinul. am inteles ca nu se administreaza la femei insarcinate... de recoltat, urina se recolteaza normal,ei iti pun la dispozitie si recipientul. apoi o duc la laborator de unde selecteaza tulpina cu care esti tu infectata si-ti fac un vaccin. e gata cam intr-o luna, dupa care urmeaza balciul cu intepaturi de 2 ori pe saptamana timp de 2 luni. n-ai voie sa iei antibiotice pe durata vaccinului. -
Eu am mers direct cu urocultura la Cantacuzino. Am platit 200.000 de lei, iar vaccinul ma va costa 650.000. De la medicul de familie am dus doar o adeverinta in care era specificat faptul ca nu am boli cronice si nici autoimune (asta nu stiu ce inseamna). Maine merg la Cantacuzino sa vad ce imi fac. Dar, din cate am citit mai sus, am de asteptat vreo luna pana e gata vaccinul.
-
sarah, mah, na-re cum sa-ti iasa de fiecare data alt microb, doar daca nu te infectezi tu din nou intre timp. si e cam greu sa facia sta atata timp cat te ingijesti si ai o igiena corespunzatoare. poate sa devina microbul mai puternic si mai rezistent, dar nu alceva.
si nu iti trece asa de repede, de obicei se ajunge la autovaccin in cazul in care antibioticele nu mai fac fata si se considera ca dai milioane de poamana pe ele. dureaza cam 1 luna, poate chiar si o luna jumate, sau poate chiar mai repede. -
pai da, eu de anul trecut tot din vara tot schimb antibioticele. medicul de familie nu a vrut sa fie prea darnic cu explicatiile (am aflat mai multe de aici, de pe forum), mi-a zis doar ca am capatat o sesibilitate si ca infectiile astea urinare recidiveaza. Am facut si o ecografie si mi-a iesit microlitiaza renala. a zis ca din cauza asta nu-mi trece, ca nu functioneaza rinichii cum trebuie si mi-a dat niste picaturi, cystenal parca se numeau. dar rezultate... nu prea.
-
sarah, din ce-am mai citit eu pe internet, trebuie sa elimini pe cat posibil dulciurile si laptele (e-coli metabolizeaza zaharul si lactoza)partea interesanta e ca bacili prezenti in lapte batut lupta impotriva lui e-coli... deci e cu dus-sintors. de asemenea, sucul de afine e bun contra e-coli, si a infectiilor urinare in general, contine niste substante care ucid bacilul. tu s-ar putea sa fii luat pra multe antibiotice si asta sa fi determinat microbul sa edvina foarte rezistent. au ajunsesem ca luam medicamente, si cand mergeam la analize, nu numai ca nu trecuse dar devenise si rezistent la medicamentele pe care tocmai terminasem sa le iau...nashpa. si uite asa...am elimnat o intreaga lsita de medicamente...
-
Draga mea, ani de zile m-am chinuit si eu cu antibioticele, dar efectele au fost doar temporarea. Imi propun sa nu ma mai atde antibiotice, mai ales ca infectia mea vad ca se produce acum destul de rar, la interval de un an. Te sfatuiesc sa cauti alternative cum ar fi homeopatia sau orice ti-ar putea intari imunitatea. La acest capitol, ASTEPT SI EU RECOMANDARI SI SFATURI.
Sanatate multa!