autovaccin pentru infectii urinare

•  
    • 47 mesaje
    13 Mai 2005, 12:12
    0 3
    Ma confrunt de cativa ani cu o infectie urinara recurenta. In ultimul timp, episoadele s-au rarit la unul pe an, insa azi dimineata am mers la Cantacuzino unde am inceput demersurile (cu o urocultura) pentru autovaccin. Marti merg sa ma intepe. A mai facut cineva acest vaccin? As dori sa stiu daca e eficient pe termen lung sau e doar o alta amagire.
    Va multumesc
  •  
    • 47 mesaje
    13 Mai 2005, 14:33
    4 0
    inca n-a aparut pe forum nici o fata care a facut vaccinul pentru infectie urinara la Cantacuzino?
  •  
    • 1928 mesaje
    13 Mai 2005, 14:56
    3 0
    mai, eu l-am facut o data, dar fara absolut nici un efect. am inteles ca poate fi repetat dupa 4 luni in caz ca prima data n-a dat rezultate...
  •  
    • 30 mesaje
    13 Mai 2005, 16:27
    1 0
    Buna!
    Eu urmez un tratament de imunitate pe care l-am inceput anul trecut in octombrie. La inceput mi-a facut injectii doar cu anticorpi si a avut rezultat vreo 2 luni. Dupa aceea mi-a reaparut infecti si de atunci fac autovaccin (merg in fiecare saptamana la doctorita). Infectia mi-a aparut, dar (nasol) fara simptome. Pana acum cateva zile am luat din nou antibiotice si acuma mi-am repetat analizele, astept rezultatul.

p.s. eu sunt in Timisoara si urmez tratamentul la o doctorita imunolog de aici.
  •  
    • 30 mesaje
    13 Mai 2005, 16:41
    0 0
    Eu merg saptamana viitoare si la homeopat, poate am mai mult succes, ca in doctorii ceilalti mi-am pierdut increderea. M-au indopat cu medicamente si din cauza asta am imunitatea, vorba aceea, "varza".

Tu cum ai reusit sa reduci infectiile la o data pe an? In momentul de fata, daca mi-ar aparea o data pe an, as fi fericita, ca mie imi apar muuuult mai des!

Multa sanatate va doresc !
  •  
    • 47 mesaje
    16 Mai 2005, 11:02
    0 1
    Imi pare rau ca raspund abia acum, dar in weekend nu am avut internet.
    In legatura cu frecventa infectiilor, nici eu nu stiu prin ce minune s-au redus la una pe an. Am incercat sa fiu mai atenta cu corpul meu, dar nu am o reteta. Cert este ca de antibiotice nu mai vreau sa aud. A inceput sa-mi fie frica de ele. Numai belele am din cauza lor. Beau ceai la greu. Fac sant de la birou pana la toaleta zilnic. Acum ma framanta insa ceva. La Cantacuzino mi-au cerut o adeverinta de la medicul de familie care sa certifice ca nu am o boala autoimuna. Numai asa pot face autovaccinul. Doctorita mea nu a situt daca am sau nu boli autoimune si mi-e un pic frica sa nu existe efecte secundare urate.
    Astept in continuare sa-mi spuna cineva dintre voi cum a reactionat organismul la vaccinul contra infectiei urinare.
    Multumesc
  •  
    • 1928 mesaje
    16 Mai 2005, 11:09
    1 1
    mai, la mine, in afara de faptul ca se forma o pata rosie la locul injectiei, nimic altceva nu s-a intamplat.
  •  
    • 19 mesaje
    16 Mai 2005, 15:44
    1 0
    Salut. si eu ma confrunt cu o infectie urinara recurenta si vreau sa merg la cantacuzino. poti sa-mi spui daca ai avut trimitere de la medicul de familie? banuiesc ca nu mai platesti integral cei 200.000 pentru urocultura, e adevarat? la telefon mi s-a spus insa ca toate analizele se platesc. cum ai facut, te-ai dus cu borcanelul la ei si le-ai spus ca vrei autovaccin? merci
  •  
    • 1928 mesaje
    16 Mai 2005, 15:56
    1 1
    sarah, eu am avut trimitere de la medicul ginecolog in care a trebuit specificat ca mi se poate administra autovaccinul. am inteles ca nu se administreaza la femei insarcinate... de recoltat, urina se recolteaza normal,ei iti pun la dispozitie si recipientul. apoi o duc la laborator de unde selecteaza tulpina cu care esti tu infectata si-ti fac un vaccin. e gata cam intr-o luna, dupa care urmeaza balciul cu intepaturi de 2 ori pe saptamana timp de 2 luni. n-ai voie sa iei antibiotice pe durata vaccinului.
  •  
    • 47 mesaje
    16 Mai 2005, 16:06
    0 0
    Eu am mers direct cu urocultura la Cantacuzino. Am platit 200.000 de lei, iar vaccinul ma va costa 650.000. De la medicul de familie am dus doar o adeverinta in care era specificat faptul ca nu am boli cronice si nici autoimune (asta nu stiu ce inseamna). Maine merg la Cantacuzino sa vad ce imi fac. Dar, din cate am citit mai sus, am de asteptat vreo luna pana e gata vaccinul.
  •  
    • 19 mesaje
    16 Mai 2005, 16:21
    0 0
    wow, cata rapiditate. va multumesc, fetelor. ok, deci ma pot duce cu borcanul acolo, cu urina din jetul de mijloc, nu? imi puteti spune si unde anume este acest institut? am gasit adresa Spl. Independentei 103, metrou Eroilor. Dar mai exact? merci inca o data
  •  
    • 1928 mesaje
    16 Mai 2005, 16:33
    0 0
    de la eroilor, cum mergi inspre parcul izvor, pe partea dreapta. cam vreo 50m de la metrou eroilor, iesirea de la opera centre.
  •  
    • 47 mesaje
    16 Mai 2005, 16:40
    2 1
    Programul de recoltare e dimineata intre 07.30 si 10.00 .Daca nu ma insel.
  •  
    • 19 mesaje
    16 Mai 2005, 17:14
    1 0
    O luna dureaza pana fac vaccinul? pai si daca in timpul asta imi trece, sau microbul se transforma? (am patit asa, am facut urocultura dupa 3 tratamente cu antibiotice si de fiecare data a iesit alt microb). mai are sens acel vaccin sau poate mai rau face? intreb si eu... ca sa-mi fie mai clar.
  •  
    • 47 mesaje
    16 Mai 2005, 17:17
    1 1
    Nu stiu ce sa iti spun. Asteapta pana maine cand o sa merg eu la Cantacuzino. O sa intreb acolo cum e cu durata si o sa-ti scriu cat de repede. Mie de fiecare data cand aveam infectie urinara imi iesea e-coli.
  •  
    • 1928 mesaje
    16 Mai 2005, 17:21
    0 0
    sarah, mah, na-re cum sa-ti iasa de fiecare data alt microb, doar daca nu te infectezi tu din nou intre timp. si e cam greu sa facia sta atata timp cat te ingijesti si ai o igiena corespunzatoare. poate sa devina microbul mai puternic si mai rezistent, dar nu alceva.
    si nu iti trece asa de repede, de obicei se ajunge la autovaccin in cazul in care antibioticele nu mai fac fata si se considera ca dai milioane de poamana pe ele. dureaza cam 1 luna, poate chiar si o luna jumate, sau poate chiar mai repede.
  •  
    • 19 mesaje
    16 Mai 2005, 18:08
    2 2
    pai da, eu de anul trecut tot din vara tot schimb antibioticele. medicul de familie nu a vrut sa fie prea darnic cu explicatiile (am aflat mai multe de aici, de pe forum), mi-a zis doar ca am capatat o sesibilitate si ca infectiile astea urinare recidiveaza. Am facut si o ecografie si mi-a iesit microlitiaza renala. a zis ca din cauza asta nu-mi trece, ca nu functioneaza rinichii cum trebuie si mi-a dat niste picaturi, cystenal parca se numeau. dar rezultate... nu prea.
  •  
    • 1928 mesaje
    16 Mai 2005, 18:17
    0 1
    sarah, din ce-am mai citit eu pe internet, trebuie sa elimini pe cat posibil dulciurile si laptele (e-coli metabolizeaza zaharul si lactoza)partea interesanta e ca bacili prezenti in lapte batut lupta impotriva lui e-coli... deci e cu dus-sintors. de asemenea, sucul de afine e bun contra e-coli, si a infectiilor urinare in general, contine niste substante care ucid bacilul. tu s-ar putea sa fii luat pra multe antibiotice si asta sa fi determinat microbul sa edvina foarte rezistent. au ajunsesem ca luam medicamente, si cand mergeam la analize, nu numai ca nu trecuse dar devenise si rezistent la medicamentele pe care tocmai terminasem sa le iau...nashpa. si uite asa...am elimnat o intreaga lsita de medicamente...
  •  
    • 47 mesaje
    16 Mai 2005, 18:19
    0 1
    Draga mea, ani de zile m-am chinuit si eu cu antibioticele, dar efectele au fost doar temporarea. Imi propun sa nu ma mai atde antibiotice, mai ales ca infectia mea vad ca se produce acum destul de rar, la interval de un an. Te sfatuiesc sa cauti alternative cum ar fi homeopatia sau orice ti-ar putea intari imunitatea. La acest capitol, ASTEPT SI EU RECOMANDARI SI SFATURI.
    Sanatate multa!
  •  
    • 19 mesaje
    17 Mai 2005, 09:16
    2 4
    draga tipo, astept sa-mi spui ce ai facut azi la cantacuzino si ce ai mai aflat.