Ca+D2 unde se gaseste?

•  
    • 725 mesaje
    12 Mai 2005, 16:08
    0 0
    Cauta o pritena gravida si nu gasim in 3 orase: Buc, Sibiu,Valcea.Please help!
  •  
    • 541 mesaje
    12 Mai 2005, 21:03
    0 0
    a incercat la help net in bucuresti? stiu ca in iarna aveau
  •  
    hcm
    • 1 mesaje
    13 Mai 2005, 00:19
    0 0
    Daca ai cerut in farmacii Ca + D2 imposibil sa nu ti se fi oferit CITEVA sortimente. Problema este sa fii sigura de ceea ce ai nevoie, deci trebuie sa te sfatuiesti cu medicul curant, si apoi sa stii sa alegi ceea ce ti se potriveste si are cel mai bun raport calitate/pret. Este o mare diversitatea de produse din aceasta categorie. Ramine de discutat.
  •  
    • 11 mesaje
    13 Mai 2005, 18:37
    0 0
    daca vrei un produc cu calciu eu iti recomand CA Mg cu Vit D de Biofarm-Jamieson, pentru ca are si magneziu si cele trei sunt intr-un raport optim. este un produs foarte bine vazut pe piata...
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Mai 2005, 19:11
    0 0
    Pai "piata" suntem noi. Iar noi luam de bun tot ce vedem laudat pe ici-colo.

Apropo de asta, lui taica-meu i-a prescris medicul aspirina. Nu de orisice fel, ci efervescenta. I-a recomandat sa ia UN SFERT DE PASTILA PE ZI, ca pensia babacului e mica.

Probabil ca, asa cum ne explica nu demult o eva mai priceputa, medicul isi are oarece intelegeri cu firma producatoare.
  •  
    • 982 mesaje
    13 Mai 2005, 20:53
    0 0
    Vitamina D2 se ia combinata cu calciu pentru fixarea acestuia din urma. Ca o persoana dependenta de calciu pot sa iti spun ca la mine singurul care a avut efect este Calciu Sandoz Forte. Depinde si de buget... si mai ales de recomandarea doctorului.
    Cred ca poti lua separat calciul si pastilele de vitamina D2...
  •  
    • 344 mesaje
    17 Mai 2005, 11:42
    0 0
    ADA, am citit pe topicul Pt gravide ca prietena ta este in luna a 6 a. Mie medicul mi-a interzis sa iau calciu inainte de luna a 7 a(28 de saptamani minim). Si eu am hipocalcemie.
    I-a prescris medicul obstetrician Ca?
  •  
    • 725 mesaje
    17 Mai 2005, 17:06
    0 0
    Sigur ca medicul i-a prescris, nu ia pastile dupa ureche gravida fiind.
    Insa multumesc frumos tuturor, am reusit sa gasesc la Braila printr-o interventie ca era musai Ca+D2 si nu altceva.
    pupici