Oare am ramas insarcinata?
-
0 0Pot concepe o sarcina in cazul in care dupa ultima data mi-a venit ciclul si apoi nu mi-a mai venit de 2 luni desi nu s-a mai intamplat nimic?Mai e posibil ca daca m-a atins putin(nu a ejaculat!), dar apoi s-a protejat, sa raman chiar daca mi-a venit ciclul?Pls ajutor!
-
Raspunsu din cate am inteles era DA pentru ca intrebarea era "Post sa concep o sarcina.....".
Deci si parerea mea e ca DA. Asta evident nu inseamna ca esti si gravida, dar intradevar se poaet intampla sa ramai asa gravida.
Daca testul a dovedit ca nu, si tu nici nu vroiai atunci ne bucuram pentru tine. -
Eu am auzit un dr ginecolog spunind la tv ca, pt a ramine insarcinata trebuie sa "primesti" o cantitate de floricica echivalenta cu continutul unei lingurite.Eu cred ca probabilitatea este destul de mica sa fii ramas gravida.Am auzit cazuri in care femeile au ramas gravide desi au folosit prezervativ sau sterilet dar niciodata cind partenerul a ejaculat in exterior.Desi asta nu este o metoda de contraceptie.Nu inteleg insa cum stai tu de 2 luni asa si nu mergi la dr sau macar fa-ti draga un test de sarcina ca se gaseste in toate farmaciile si costa vreo 50 mii.Nu ti-e teama?Sau poate vrei sa lasi copilul.....
-
SA STII CA E F POSIBIL SA FII INSARCINATA.SI EU AM RAMAS CHIAR CU PREZERVATIV,AM LUAT SI POSTINOR...SI ACUM SUNT CU BEBELUSUL LA SAN...II DAU LAPTIC.SI INCA CEVA:NU E MUSAI SA AI ANUMITE SIMPTOME SPECIFICE SARCINII.EU,DE EXEMPLU NU AM AVUT NICI GRETURI,NICI STARI DE VOMA....ABSOLUT NIMIC...ASA CA....FA TESTUL SA STII CARE E TREABA.CIAO.
-
Cami draga poate nu-ti vine sa crezi dar sa stii ca si mie mi s-a intimplat sa se rupa prezervativul si era marca buna( nu mai stiu exact ca s-a intimplat acum citiva ani) dar partenerul meau de atunci a facut si reclamatie la firma producatoare.Cert e ca a 2a zi am luat repede pastiluta de a 2a zi si tot am stat cu sufletul la gura vreo 2 sapt.Deci se intimpla.Iar cu testul de sarcina am dat si eu un ex. ca cel mai ieftin e 50 mii si oricine isi permite.
-
Sa va spun si povestea mea: noua ni se rupeau prezervativele la fiecare contact, le-am lasat balta, erau Durex, deci mai bune de unde?Folosim de 2 ani ejacularea afara, tioaleta interna imediat "dupa" si nu mi s-a intamplat nici o "greseala".
Am fost fumatoare de un pachet pe zi si doctorita a refuzat sa-mi dea anticonceptionale.Nici eu nu ma dau in vant dupa ele, ca am o prietena care a terminat medicina de curand si li s-a explicat la cursuri ca nimeni nu pune mana in foc pt. aceste pastile ca nu fac rau organismului, ba unele pot fi chiar cancerigene. Deci, pas!
Dupa ce voi avea un bebe imi pun sterilet si gata. -
Mai fetelor, am citit acum toate raspunsurile de la cap la coada si mi-am dat seama cat de aiurea e:
-prezervativul se poate rupe
-pilulele au reactii adverse
-steriletul iti poate profoca infectii si am auzit ca oricum nu e atat de sigur pe cat se spune
-metoda actului intrerupt sa nu mai spunem cat de nesigura e si ca poate avea reactii adverse asupra psihicului
-metoda calendarului nu e sigura
si tot asa... -
subscriu si eu la cele de mai sus. Am luat si eu anticonceptionale vreo sase ani pana mi-am zapacit organismul, care nu avea reactii adverse la orice tip de pastile. Acum folosesc numai prezervativul, de vreun an jumate, dar nu s-a intamplat niciodata sa se rupa, LovePlus cu arome folosesc, mi se par finute. Durex-ul nu mi-a placut, mi-a cauzat o alegie.
-
Ai avut noroc ca nu ti s-au rupt pina acum.Oricum,nu inteleg de ce va mirati de parca nu ati fi stiut ca nici una din metode nu este 100% sigura.Problema de la care am plecat era fetita aceea ,speriata de moarte de o eventuala sarcina.Si ne-am dat si noi cu parerea.Dar sunt curioasa ce-o fi facut ca n-a mai dat nici un semn de viata.Probabil c-am speriat-o noi si mai rau.
-
Cum adica foloseste supozitoare pt temperatura?Isi baga acolo inainte de contact?N-am auzit dar asta nu e protectie si suna a leac babesc.Am auzit si eu ca pe vremuri, femeile la tara se spalau imediat intravaginal cu sapun de casa muiat in apa,un fel de gel dar va dati seama ce inseamna sa iti bagi soda aia din sapun in tine.
-
Eu am auzit si am si folosit.Si prietenele mele au folosit ca e usor de utilizat.N-am ramas niciodata insarcinata cu ele si nici prietenele mele nu s-au plins de asta dar nu pot baga mina in foc pt ele.Eu ti-as recomanda sa nu le folosesti in zilele critice.Foitele astea sunt un fel de spermicid si ca toate lucrurile chinezesti probabil ca si astea sunt facute"pe vapor".