Amenoree

•  
    • 2 mesaje
    12 Mai 2005, 10:13
    0 0
    Buna,
    Am 20 de ani si de 2 luni nu am mai avut menstruatie.Nu poate fi vorba de o sarcina.Nu stiu daca amenoreea se datoreaza unor cauze hormonale sau unei anemii (am slabit 4kg fara sa imi propun asta, dupa ce mi-am dat seama de amenoree am incercat sa remediez situatie), sau stresului (facultate, practica, si alte activitati care nu imi lasau deloc timp liber).
    Acum 2 zile am cumparat tinctura de marar pentru ca am inteles ca ar avea un efect benefic in situatia mea.
    As dori sa stiu unde as putea sa imi fac determinarile hormonale si sa imi recomandati un cabinet ginecologic.
    Medicul meu de familie este in provincie si aici nu am un medic de familie pentru ca nu am avut nevoie pana acum deci nu as avea de unde sa iau trimitere.
  •  
    • 5 mesaje
    23 Mai 2005, 12:15
    0 0
    Hello...Iti scriu pentru ca si eu am avut aceeasu problema in urma cu aprox. 6 luni...dar eu luam anticinceptionale in timpul ala. In cazul meu aceasta se datora unui dezechilibru hormonal pe care il am pe baza caruia am facut si niste microchisturi pe ovare. In urma unui tratament cu progesteron injectabil totul a revenit la normal. Recomandarea mea este sa faci un consult ginecologic cat mai repede. Eu cunosc un doctor bun in Bucuresti. Daca inca nu ai rezolvat situatia mai scrie-mi si iti voi da telefonul si adresa cabinetului. Multa sanatate !
  •  
    • 39 mesaje
    23 Mai 2005, 14:26
    0 0
    buna madagrig
    cum ai aflat de acele microchisturi pe ovare?
    multumesc