ajutor

•  
    • 289 mesaje
    11 Mai 2005, 16:14
    0 0
    Fetelor, sunt total debusolata. Iau anticonecptionale de 3 luni de zile, ciclul mi se reglase dar acum mi-a venit cu o saptamana si ceva mai repede. Credeti ca e necesat sa consult un medic?care dintre voi imi poate explica cum e cu anticonceptionalele?In prima luna se iau din prima zi de ciclu, dar apoi se iau dupa cele 7 zile pauza chiar daca ciclul mi-a venit mai repede nu?
  •  
    • 32 mesaje
    11 Mai 2005, 16:40
    0 0
    Indiferent daca iti vine sau nu ciclul, trebuie sa continui sa iei pastilele pana termini folia respectiva. Iar apoi, 7 zile pauza si... de la capat. Parerea mea e totusi sa te duci la un control la medicul care ti-a recomandat pilulele. Dar daca le-ai luat corect, asa cum trebuie, la ore fixe, nu ai de ce sa iti faci griji. Take care!
  •  
    • 1964 mesaje
    11 Mai 2005, 16:57
    0 0
    Iau anticonceptionale de 4 ani si cam stiu tot ce se poate de ele ....

Daca ai sangerari, indiferent de ziua in care le ai, e bine sa le opresti. Cel mai bine insa este sa te vada un medic pentru ca nu stii cum sa le reiei, dar o regula pe care medicul meu mi-a spus-o de fiecare data este sa le opresti cand ai sangerari ...

Snagerarile pot fi datorate unei raceli (de cele mai multe ori)

ai grija, dar consulta un medic
  •  
    • 289 mesaje
    11 Mai 2005, 17:15
    0 0
    Multumesc pentru raspunsuri. Ultima data cand am fost la medic, tot asa din cauza unor sangerari care au aparut intre menstruatii mi-a spus s anu le opresc, sa le iau in continuare...mi-e frica sa nu fie un dezechilibru hormonal
  •  
    • 32 mesaje
    11 Mai 2005, 19:45
    0 0
    Daca zici ca ti s-a mai intamplat si alta data, inseamna ca poate fi o dereglare hormonala. Oricum, pana ajungi la medic, ia pastilele in continuare, in nici un caz nu le intrerupe.
  •  
    • 1105 mesaje
    12 Mai 2005, 09:02
    0 0
    Cele 21 de pastilute se iau din ziua in care ti-a venit ciclul..se termina folia si se asteapta sa apara menstruatia, care de obicei vine in 3-4 zile maxim. IN PRIMA ZI IN CARE A INCEPUT SINGERAREA SE INCEPE O NOUA FOLIE...din nou 21 de zile, etc.
    Micile singerari sunt normale in primele luni de AC., impreuna cu tensiune in sini, plus alte simptome specifice fiecarei paciente...
  •  
    • 289 mesaje
    12 Mai 2005, 14:36
    0 0
    Multumesc pentru raspunsuri. AC se iau , atunci cand incepem sa le luam pentru prima data in prima zi a ciclului, dar se face o pauza de 7 zile obligatoriu intre ele, chiar daca urmatorul ciclu apare intre folii
  •  
    • 1105 mesaje
    12 Mai 2005, 15:11
    0 0
    Nu !!!!
    Urmatoarea folie se incepe in ziua in care a venit menstruatia..nu se asteapta 7 zile.
    Daca menstruatia vine la 2 zile dupa ce ai terminat folia precedenta, se incepe o noua folie in ziua aparitiei singerarii...
  •  
    • 289 mesaje
    12 Mai 2005, 15:29
    0 0
    Ba da, se asteapta obligatoriu 7 zile intre folii!!!!!1
  •  
    • 1105 mesaje
    12 Mai 2005, 15:39
    0 0
    Mii de scuze, am gresit..m-am informat si eu..si asa este, se asteapta 7 zile, indiferent daca singerarea a incetat sau nu....
    Scuze, scuze, mai ales ca am gresit pe pielea mea, am inceput a doua folie prea devreme, si ma doare capul asa tareeeee...asta e!
  •  
    • 289 mesaje
    12 Mai 2005, 16:13
    0 0
    Offf, ai grija, nu te juca cu AC.Trebuie sa faci o pauza obligatoriu intre folii
  •  
    • 1303 mesaje
    12 Mai 2005, 16:14
    0 0
    se mai intampla silvanita, asta e welcome back!
  •  
    • 289 mesaje
    12 Mai 2005, 16:23
    0 0
    Aveti grija cu AC, nu sutn de joaca cu ele
  •  
    • 1 mesaje
    13 Mai 2005, 01:01
    0 0
    d
  •  
    • 67 mesaje
    13 Mai 2005, 01:09
    0 0
    Buna!sunt organisme care efectiv nu accepta anticonceptionalele...cazul meu ,sangerari si asa mai departe sa nu mai spun ca acum nu m-ia venit menstruatia de 2 luni ,nu sunt insarcinata dar este din cauza anticonceptionalelor care mi-au fost recomandate de medic...asa ca ,,cred ca depinde de organismul fiecaruia...E