a nascut cineva dupa tratament de chist

•  
    • 47 mesaje
    11 Mai 2005, 12:26
    0 0
    Fetelor, spuneti-mi ca exista printre voi vreo mamica ce, inainte de a ramane insarcinata, a avut probleme cu un chist ovarian. Eu sunt inspaimantata ca am descoperit un chist de aproape 4 cm pe ovarul drept chiar cu putin timp inainte de a dori sa raman insarcinata. O sa fac trei luni tratament cu Diane 35, conform indicatiilor medicului ginecolog.
    Astept sa-mi relatati experientele voastre si va doresc din tot sufletul sa fiti sanatoase!
  •  
    • 114 mesaje
    11 Mai 2005, 12:34
    0 0
    Eu personal NU, dar sora mea tot asa a avut un chist de marimea ta, a fost la doctor, i-a prescris anticonceptionale pe o perioada determinata, apoi s-a dus la control si ... a fost OK.
    Surpriza dupa 2 luni a ramas insarcinata, a fost totul in regula si acum are o scumpete de fetita sanatoasa pe care am botezat-o eu.
    Numai bine si sanatate si sa-ti dea D-zeu copii sanatori si frumosi.
  •  
    • 47 mesaje
    11 Mai 2005, 12:50
    0 0
    Tare iti multumesc raluka pentru raspuns. E o incurajare care ma ajuta sa merg mai departe.
  •  
    • 62 mesaje
    1 Iun 2005, 11:47
    0 0
    buna, ma numesc camelia.
    am avut probleme cu chisturi ovariene de la 14 ani, acum am 26. acum 4 luni am descoperit din nou niste chisturi desii luam contraceptive. am facut tratament cu duphaston,deoarece nu am mai dorit sa iau contraceptive. dupa 2 luni de tratament am ramas insarcinata, acum am 8 sapt, si chisturile au disparut. deci se poate si nu este nici o problema, e chiar mai bine pt ovare.
  •  
    • 47 mesaje
    1 Iun 2005, 17:17
    0 0
    Multumesc pentru raspuns. Eu am fost ingrijorata cand mi-a spus doctora ca ma chist de 4 cm. Am mai fost la un doctor dupa aceea, am facut ecografie transvaginala si mi-a zis ca el cu indulgenta ii da 2 cm. Ma-m mai linistit si nici nu mai vreau sa iau anticonceptionale. Am trevut pe homeopatie.
  •  
    • 145 mesaje
    1 Iun 2005, 18:56
    0 0
    Din ce zi a ciclului ai luat duphaston?Sau cum ai urmat tratamentul? Si eu am luat trei luni din ziua a 15 a ciclului, dar fara nici un rezultat.
  •  
    • 59 mesaje
    1 Iun 2005, 23:49
    0 0
    apropo de chisturi ovariene: si eu am avut unul de 4 cm dar pe uter,am facut tratament cu linestrenol timp de trei luni,am fost la control si acolo,doctorul m-a urcat pe masa,a "cotrobait" vreo 5 secunde si mi-a spus ca nu mai am nimic.In schimb la urologie,dupa ce doctorul s-a uitat la eco,mi-a spus ca am uterul "intors" sau "curbat".Nu mai tin exact minte cum a zis.De emotii dar si de soc,am uitat sa intreb daca asta ar fi o problema in viitor,daca voi dori sa am copii.Asa ca va intreb eu acum,poate stiti voi,sau ati trecut prin asta.
  •  
    • 59 mesaje
    1 Iun 2005, 23:50
    0 0
    si as vrea sa stiu daca exista riscuri in acest caz,si daca da,atunci care pot fi ele
  •  
    • 62 mesaje
    2 Iun 2005, 13:41
    0 0
    am luat duphaston din ziua 15 si eu, 2 luni, dupa care am ramas gravida. trebuia sa i-au 3 luni pt chist,dar acum iau in continuare pt sarcina. chisturi nu mai am.
  •  
    • 601 mesaje
    3 Iun 2005, 15:56
    0 0
    Pt. leeloo_wolf
    Daca este vorba despre uter retrovers, poti ramane insarcinata. Unii spun ca mai greu, dar mie mi s-a intamplat de 2 ori, fara nici o greutate.
  •  
    • 59 mesaje
    20 Iun 2005, 21:56
    0 0
    multumesc mult pt raspuns.M-am mai linistit