a nascut cineva dupa tratament de chist
-
0 0Fetelor, spuneti-mi ca exista printre voi vreo mamica ce, inainte de a ramane insarcinata, a avut probleme cu un chist ovarian. Eu sunt inspaimantata ca am descoperit un chist de aproape 4 cm pe ovarul drept chiar cu putin timp inainte de a dori sa raman insarcinata. O sa fac trei luni tratament cu Diane 35, conform indicatiilor medicului ginecolog.
Astept sa-mi relatati experientele voastre si va doresc din tot sufletul sa fiti sanatoase! -
Eu personal NU, dar sora mea tot asa a avut un chist de marimea ta, a fost la doctor, i-a prescris anticonceptionale pe o perioada determinata, apoi s-a dus la control si ... a fost OK.
Surpriza dupa 2 luni a ramas insarcinata, a fost totul in regula si acum are o scumpete de fetita sanatoasa pe care am botezat-o eu.
Numai bine si sanatate si sa-ti dea D-zeu copii sanatori si frumosi. -
buna, ma numesc camelia.
am avut probleme cu chisturi ovariene de la 14 ani, acum am 26. acum 4 luni am descoperit din nou niste chisturi desii luam contraceptive. am facut tratament cu duphaston,deoarece nu am mai dorit sa iau contraceptive. dupa 2 luni de tratament am ramas insarcinata, acum am 8 sapt, si chisturile au disparut. deci se poate si nu este nici o problema, e chiar mai bine pt ovare. -
Multumesc pentru raspuns. Eu am fost ingrijorata cand mi-a spus doctora ca ma chist de 4 cm. Am mai fost la un doctor dupa aceea, am facut ecografie transvaginala si mi-a zis ca el cu indulgenta ii da 2 cm. Ma-m mai linistit si nici nu mai vreau sa iau anticonceptionale. Am trevut pe homeopatie.
-
apropo de chisturi ovariene: si eu am avut unul de 4 cm dar pe uter,am facut tratament cu linestrenol timp de trei luni,am fost la control si acolo,doctorul m-a urcat pe masa,a "cotrobait" vreo 5 secunde si mi-a spus ca nu mai am nimic.In schimb la urologie,dupa ce doctorul s-a uitat la eco,mi-a spus ca am uterul "intors" sau "curbat".Nu mai tin exact minte cum a zis.De emotii dar si de soc,am uitat sa intreb daca asta ar fi o problema in viitor,daca voi dori sa am copii.Asa ca va intreb eu acum,poate stiti voi,sau ati trecut prin asta.