Enterococcus sp.

•  
    • 30 mesaje
    11 Mai 2005, 11:20
    11 0
    Buna fetelor!
    Stiti careva mai multe despre "Enterococcus sp."? Eu am avut ceva probleme cu E. Coli si mai nou pe ultimele analize mi-a aparut chestia asta.
    Si de pe net nu am reusit sa aflu prea multe informatii...
  •  
    • 47 mesaje
    12 Mai 2005, 19:47
    4 0
    Enterococcus face parte din aceeasi familie de bacterii cu E coli asa ca nu e mare lucru dar trebuie sa iei antibiotice si trece.Sau poti face un vaccin dar infectia e deja cronica.Cam atit.Sanatate!
  •  
    • 30 mesaje
    12 Mai 2005, 22:44
    0 3
    Multumesc de raspuns!
  •  
    • 57 mesaje
    13 Mai 2005, 07:25
    3 1
    Nu prea face parte din aceeasi familie cu E.coli,dar se gaseste si el in intestin.
    Daca ai facut infectie cu Enterococcus cred ca ai organismul cam slabit,pt ca bacteriuta asta nu e prea puternica de felul ei.Ceea ce nu ne-ai spus e unde ai infectia...?? (urinara?) Te-as sfatui sa repeti analiza(eventual in alt loc) ca sa vezi sigur daca e asta sau altceva.
    Tine-ne la curent!
  •  
    • 30 mesaje
    13 Mai 2005, 08:10
    2 1
    Da, este vorba despre o infectie urinara (cronica). Ma chinui cu ea de vreo trei ani. Si doctorii astia se incapataneaza sa ma indoape cu antibiotice si cred ca din cauza asta mi-a scazut imunitatea. Anul trecut am avut ceva probleme destul de nasoale cu o rana pe col (care mi-a aparut tot dupa scaderea imunitatii) care nu vroia sa se vindece cu nici un chip. Pana la urma am facut cauterizare si am inceput un tratament de imunitate care a avut efecte, dar pana acum vreo 2 luni.
    Azi dimineata am dus din nou analizele, sa vad ce iasa. Problema ar fi ca nu am nici un fel de simptome, nu ma doare nimica...
    Saptamana viitoare o sa ma duc la un homeopat; din experienta de pana acum, tratamentele naturiste imi inspira mai multa incredere.

Mersi pt ajutor!
  •  
    • 57 mesaje
    13 Mai 2005, 14:54
    2 0
    Daca infectia ta urinara e cronica ar putea fi vorba de o litiaza(calculi) renala sau vezicala.O echografie pelvina la un radiolog bun sau urolog te-ar lamuri si nici nu te costa mult(vreo 250-300 mii)
    Homeopatia e o alternativa buna,dar nu prea stabileste cauzele bolii,din cate stiu eu. Iar infectia urinara cronica sau recidivanta poate avea multe cauze(ce treb eliminate pt ca trat sa fie eficient)de ex constipatia cronica,infectii ginecologice,anomalii ale tractului urinar.
  •  
    • 30 mesaje
    13 Mai 2005, 16:53
    2 0
    Me_valentyne,
    am facut anul trecut o urografie si a iesit totul ok, cica nu e de la rinichi. Momentan merg la nefrolog si mi-a spus ca daca nici analizele astea nu imi ies ok, ma interneaza cateva zile sa ma "cerceteze" mai amanuntit.
    Sa va mai spun ce mi-a spus doctorul: analizele mele arata ca o arma biologica - sunt rezistenta la o gramada de antibiotice.
    Ce mi se pare nasol e ca abia acuma, cand situatia arata destul de rau, se gandesc sa imi faca analize mai complicate. Pana acuma nu ma luau in serios, ziceau ca la varsta mea (am 23 de ani) nu pot face cine stie ce complicatii!
    Nu stiu ce sa mai cred!

Va multumesc pentru raspunsuri!
  •  
    • 30 mesaje
    13 Mai 2005, 16:55
    3 0
    Me_valentyne,
    am facut anul trecut o urografie si a iesit totul ok, cica nu e de la rinichi. Momentan merg la nefrolog si mi-a spus ca daca nici analizele astea nu imi ies ok, ma interneaza cateva zile sa ma "cerceteze" mai amanuntit.
    Sa va mai spun ce mi-a spus doctorul: analizele mele arata ca o arma biologica - sunt rezistenta la o gramada de antibiotice.
    Ce mi se pare nasol e ca abia acuma, cand situatia arata destul de rau, se gandesc sa imi faca analize mai complicate. Pana acuma nu ma luau in serios, ziceau ca la varsta mea (am 23 de ani) nu pot face cine stie ce complicatii!
    Nu stiu ce sa mai cred!

Va multumesc pentru raspunsuri!