AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU-URGENT
-
0 0Dragele mele va rog sa-mi spune-ti daca ati auzit de "CARAVANA VIETII" un centru de tratament ptr bolile incurabile???Si inca ceva ce stiti de marul lupului???Va multumesc anticipat in speranta ca-mi ve-ti raspunde cat se poate de repede!!!!
-
Uite ce am gasit pe site-ul www.naturaplant.ro despre tinctura de marul lupului.
Indicatii:
Extern: Condiloame acuminate (vegetatie veneriana), trichomonas, candida, tumori, cancer de piele, cicatrici, cicatrici cheloide, rani in curs de vindecare (nu se aplica pe rani deschise), dermatoze diverse, acnee. Intern: tulburari imunitare, scaderea rezistentei la infectii, tulburari endocrine mai ales la nivelul gonadelor: sterilitate, amenoree, dismenoree, oligomenoree; cancer. -
cel mai bun tratament pt boli incurabile este postul negru insotit de clisme cu ceai de coada calului in fiecare dimineata. eu am facut 10 zile si ma simteam excelent... parca zburam.. timp in care am fost foarte activa... prima zi e mai grea. daca vrei detalii intraba-ma. se bea doar apa.
stiu ca si uleiul de in este un antiinflamator pt cancer si de-astea.
pe discovery am vazut ca semintele incoltite de brocoli au un efect antimalign. s-au facut teste pe soareci.. daca vrei sa vorbim da-mi adresa de pe masanger. succes! -
Pentru informatii despre marul-lupului da o cautare in arhiva Formulei As. Stiu ca acolo am vazut explicat modul in care se administreaza tratamentul cu marul lupului; inca ceva: stiu ca este periculos sa-ti administrezi singura acest tratament, atunci cand este folosita in cantitati prea mari marul-lupului este o planta foarte toxica. Dozajul si modul de administrare trebuie sa ti-l explice cineva care chiar se pricepe, tot in Formula As am vazut ca sunt naturisti care se ocupa de ani si ani de perfectionarea acestui tratament.
Sanatate. -
Poti sa incerci si regimuri alimentare, pt ca in principiu mai toate bolile, cu exceptia celor cauzate de accidente, cele congenitale sau genetice si alte asemenea categorii restranse, sunt cauzate de alimentatie, si pot fi vindecate prin alimentatie, inclusiv cancerul.
1. ca maxima eficientza, dupa postul negru, cred ca este regimul de cereale OSHAWA, in care se mananca doar grau, orez, hrisca, mei, firte, coapte, painitze, cate 10 zile cu 3 zile pauza, minim 7 reprize.
Acest regim aduce in fiintza energie YANG (cancerul fiind produs de excesul de nergie YIN)si creeaza si o purificare si detoxifiere a organismului
2. regim alimentar pe baza doar de fructe si legume crude tinut indefinit. Cu un asemenea regim se poate tine in frau cancerul, am mai postat undeva pe forumul acesta un link in lb engleza cu marturia unei doctoritze care a trait astfel fara sa se opereze
http://www.positivehealth.com/permit/Articles/Organic%20and%20Vegetarian/nolfi4.htm
3. plante specifice afectiunii respective, si iti recomand centrul medical DAVA (http://www.dava.ro/)
O schimbare de atitudine, de mod de viata, de indreptare catre spiritualitate, catre Dumnezeu.
Multa sanatate si succes!