act sexual=sange

•  
    • 86 mesaje
    10 Mai 2005, 05:29
    0 0
    Zilele trecute am tras o spaima zdravana si nu stiu nici acum daca trebuie sa ma ingrijorez sau nu.
    Am facut dragoste si a fost foarte puternic actul in sine,imediat in timpul actului am inceput sa sangerez iar dupa am sangerat iar ceva timp.Nici mult ,nici putin dar anormal cred eu.Ciclul l-am terminat de 1 sapt.jumate deci exclud asta.
    Ma intreb ce poate fi???
  •  
    • 63 mesaje
    10 Mai 2005, 08:09
    0 0
    Mi s-a intamplat si mie o data sa sangerez dupa un act sexual, dar nu mult, cateva picaturi. Am fost la doctor si mi-a gasit o rana pe col. Acum, nu vreau sa te sperii, dar cel mai bine ar fi sa te duci sa-ti faci un control, sa stai linistita.
  •  
    • 2 mesaje
    13 Mai 2005, 13:39
    0 0
    aceasi chestie am patito si eu .la inceput a fost o data apoi mai tarziu sa repetat fenomenul.eu zic sa te duci la ginecolog.eu am fost si am rana pe col si miam facut si testul papa nicolau care e cam naspa
  •  
    • 230 mesaje
    15 Feb 2006, 14:06
    0 0
    deci daca in urma unui contact sexual apar cateva picaturi de sange, dar nu neaparat de fiecare data, exista posibilitatea destul de mare a existentei unei rani pe col? ar putea exista si alte cauze? si la cat timp din mom menstruatiei se recomanda sa te duci la ginecolog?
  •  
    • 2198 mesaje
    15 Feb 2006, 14:17
    0 0
    Daca intenionezi sa faci si un test pap ..atunci este recomandat sa mergi in zilele 12-16 ale ciclului menstrual..
  •  
    • 230 mesaje
    15 Feb 2006, 16:17
    0 0
    mersi,Maddy...mie tb sa-mi vina azi sau maine si chiar cred ca tb sa merg la doctor pt ca mi s-a intamplat ca de 3 sau 4 ori sa imi curga putin sange in timpul contactului sexual... si am citit ca asta cam presupune o astfel de rana ... deja mi-e groaza ...
  •  
    • 412 mesaje
    15 Feb 2006, 18:34
    0 0
    mai si mie mi sa intamplat tot asa cu cateva picaturi..dar eu am probleme si cu un ovar...fie oare de la el...sau de la altceva???