Scurgeri vaginale
-
1 0Am si eu o mare problema.Am scurgeri care imi pateaza chilotul si ma murdaresc cam repede.Vreau sa stiu cum sa scap de ele.Am fost si la medic dar nu m-a ajutat cu nimik in afara de niste pastile.Pa!!!
-
Da si tu la cate zile vrei sa te speli? Zici ca nu poti sa stai o zi fara sa te speli...pai eu ma spal si de doua ori pe zi si nu mi se pare ceva anormal, nici nu mi-am pus problema sa treaca o zi fara sa ma spal, asta face parte din rutina zilnica ca multe altele.
Iar pentru secretie trebuie luata analiza, nu cred ca ti-a at pastile fara sa vada despre ce e vorba. Dar vorba fetelor, poate e scris la misto. -
Fetelor , nu tre' sa faceti aiurea spalaturi interne.Facute in exces pot provoca rani pe colul uterin sau pot dezechilibra flora bacteriana- de aici si pana la Candida este doar un pas ...
Spalaturile sunt recomandate o data pe saptamana( am intalnit si doctori ca sustin ca o data pe luna este de ajuns ) si tre' sa se faca numai cu ceaiuri de plante sau solutii speciale .
Nu va jucati cu treburile astea .Si pana la urma , un vagin sanatos nu va avea nevoie de spalaturi dese - pentru ca nu are u miros neplacut .Cand apar mirosurile sau scurgerile - deja exista o problema si trebuie vazuta cauza . -
mai, din cate stiam eu spalaturile vaginale le faci doar la recomandarea doctorului, in caz de boala. altfel, vaginul se curata singur, in mod natural.
cori, tu cand te-ai dus la doctor ce diagnostic ti s-a pus? ma indoiesc ca ti-a dat pastile doar asa...poate ca nici nu te-ai vindecat, in cazul in care ai avut o problema de sanatate. si sa stii ca mai sunt femei care au in mod natural o secretie mai abundenta, fara a fi deloc bolnave. oricum, a te spala el putin o data pe zi e de bun simt, nu o chestie iesita din comun. daca nu te-a multumit doctorul la care ai fost ar fi bine sa consulti un altul. -
Eu nu inteleg cum de la o scurgere mai urat mirositoare siingurul lucru care poate fi deranjant e patarea lenjeriei.Oricat de diferita ar fi fiecare din noi, nu e normal sa te imputi mai mult decat suportabilul in 2-3 zile.Imi place cat de linistita esti, dar nici macar nu stiu ce astepti pana sa mergi la medic...iresponsabila mai esti...
-
Va multumesc fetelor pt raspunsuri.Mi-a luat doctorul niste secretie si mi-a pus-o la micrioscop.Mi-a zis ca am niste microbi pe care poti sa ii iei si dupa hartia igienica.Si mi-a dat niste pastile ca niste bomboane sa le bag inauntru care se topeau acolo si imi patau chilotul si ma imputeam in 2 ore dupa baie.Dar am zis ca merita ca apoi o sa ma vindec,dar de unde..Doctorul asta e si ceva de genul lasa-ma sa te las.Dar aici in Buc nu stiu unde sa merg la un medic mai bun.Medicul asta la care am fost era cel din REGIE.Va mai astept cu sfaturi si pt cele care cred ca scriu la misto sa stiti ca va inselati.Si sa stii ca devin insuportabila dupa o zi ,nu dupa 2-3 zile.
-
Cora draga,
Cand urmezi un tratament,nu intodeauna isi are efectul scontat de la inceput si asta e valabil in orice problema ai avea. Secretia ta, e clar, nu face parte din cele normale,de care au amintit celelalte eve. Asta pentru ca e urat mirositoare! Asta e semnalul ca ai o infectie. Daca tratamentul care ti-a fost prescris nu te-a ajutat, inseamna ca nu a fost potrivit.Orice medic iti spune dupa un consult la care a prescris o reteta, sa vii la control.Tu asta trebuie sa faci, sa mergi la control si sa-i spui ca nu e nici o ameliorare, probabil iti va schimba tratamentul.
Si evelor draga, dupa o zi in care te-ai spalat, sa zicem de dimineata,mai porti si un absorbant protector,pana a doua zi de dimineata cel putin,nu trebuie sa "miroasa" daca esti perfect sanatoasa. Secretia alba normala apare numai in anumite perioade din luna si nu are miros. -
Draga Cora23,
medicul nu ti-a spus ce ai? Ce bomboane intravaginale ti-a dat? Cum se numesc?
Pe langa scurgeri mai ai si alte simptome? Cum ar fi mancarimiri sau inflamatie a zonelor genitale?
Candida se manifesta prin scurgeri, inflamare si mancarimi. Se trateaza cu Clotrimazol(bombonele albe) si se fac spalaturi interne cu Tantum Rosa. Asa ca dupa explicatiile tale, destul de vagi, nu prea mi-am dat seama cam ce ai putea avea. Mai mergi odata la control, la al medic. Dute la o Policlinica cu Plata si fa-ti analizale temeinic. Nu este de joaca.Parerea mea . Numai bine.