Marirea sanilor cu ajutorul homeopatiei
-
9 Mai 2005, 18:160 0Am o prietena a carei verisoara si-a marit sanii cu ajutorul unor medicamente homeopate. Ce ziceti...sa ma duc si eu la un homeopat la consultatie?
-
9 Mai 2005, 20:57E o noutate pentru mine chestia asta - ar fi super-misto sa fie asa!

Sa fiu in locul tau, mi-as ruga prietena sa ma prezinte verisoarei, ca sa pot afla amanuntele in mod direct. -
9 Mai 2005, 21:17Pey am rugat-o sa afle amanuntele...pb e ca verishoara a luat pastilele acum vreo 6 ani si nu-si mai aminteste prea multe.
( Si in toamna isi da licenta la medicina...si nu vreau s-o stresez. Dar...poate incerc. Oricum, stiu ca ea a obtinut rezultatele cam intr-un an. -
9 Mai 2005, 22:44Faptul ca isi da licenta la toamna nu inseamna ca nu isi permite din cand in cand o iesire in oras, de placere.
-
10 Mai 2005, 09:03Pey nu...nu e verisoara mea ci a prietenei mele. Si sta in Sibiu. Faza e ca prietena mea mi-a zis de faza ca n-are timp sa se gandeasca la medicament
pana in toamna si am zis sa nu fiu floricica -
10 Mai 2005, 09:09Eu auzisem de tincura de marar ca ar mari sanii(dar asta e tratament naturist).