help me!!! ce sa fac???

•  
    • 410 mesaje
    9 Mai 2005, 11:49
    0 0
    am fost diagnosticata la totmograf sau mai bine zis la RMN cu "sinuzita maxilara stanga"...stiam ca am o infectie la masea...nu mi se umfla niciodata, nu ma doare...dar din cand in cand se face abces si mi se sparge singur...

am auzit ca asa ceva se opereaza si-mi este tare teama...stiti ceva despre asta????
  •  
    • 44 mesaje
    9 Mai 2005, 14:26
    0 0
    Nimic nu se opereaza inainte de a se trata!Eu am aceeasi problema cu amigdalele...mi se mai umfla cateodata, dar nu ma plang pentru ca nu vreau sa ma operez.Poti merge la medic fara nici un fel de teama, pentru ca tu alegi metoda de tratament...poti alege tratamente alternative in loc de operatie.Nimeni nu te poate obliga sa te operezi.Nu trebe sa faci nimic altceva decat sa refuzi categoric operatia si sa alegi tratamentul.Totusi, daca este ceva grav, ar trebui sa te gandesti foarte bine.Nu iti fie teama, sunt sigura ca o sa te insanatosesti.Bafta si du-te la medic!!!!!
  •  
    • 410 mesaje
    9 Mai 2005, 16:08
    0 0
    multumesc pt incurajare!!!...as accepta si operatia dar am orare de stomatolog...desi cred ca la orl tre' sa merg...
  •  
    • 317 mesaje
    13 Mai 2005, 14:35
    0 0
    Sinuzita maxilara unilaterala este in marea majoritate a cazurilor de cauza dentara.Trebuie sa faci extractia dintelui cu probleme.ATENTIE Spune-i stomatologului ca ai sinuzita ca sa verifice dupa extractie sa nu existe comunicare buco-sinuzala.Sa nu iti fie frica nu mai sint instrumentele infioratoare de altadata,s-a modernizat si stomatologia.Succes