YASMIN
-
0 0ce parere aveti despre ele?sunt atat de bune pe cat de laudate?chiar nu ingrasa?daca stiti ceva sau le folositi ,raspundeti-mi va rog
multumesc -
hi
eu le folosesc si ma simt f bine de la ele, nu m-am ingrasat un gram..chiar am slabit! Mi-au disparut definitiv cosurile (ce-i drept aveam doar cateva, dar ma deranjau oricum). Cand au aparut sloganul reclamei era "contraceptivul starii de bine"..eram destul de sceptica.. dar am observat ca de cand le folosesc sunt mai linistita si mai putin impulviva. Bineinteles in acest caz actioneaza si autosugestia , incerc sa gandesc pozitiv si nu privesc anticonceptionalele ca un rau necesar. Oricum, a nu le iei de capul tau...consulta un medic. Eu mi-am facut un set de analize si determinari hormonale.. ginec. mi le-a recomandat. -
in general, un ginecolog responsabil da anticonceptionalele dupa si numai dupa analize de sange si de hormoni - poate ca pt unele yasmin-ul este f bun in timp ce pt altele e cea mai haioasa algere...
personal, eu cunosc un singur cabinet in bucuresti unde iti da anticonceptionale numai dupa analize, restul pe care le mai stiu sunt pe baza de intrebari si "consult ochiometric". -
cabinetul se numeste Top Medical, strada Stirbei Voda nr 69.
Anul trecut cand am fost eu o consultatie era 400 de mii; la primul consult mi-au facut si papanicolau+examen de secretie (inca 400 de mii). mi-au dat trimitere sa fac analize de sange; cand am venit cu ele mi-au dat pastilele iar medicul mi-a facut un desen frumos in care mi-a explicat cum se iau pastilele, ce trebuie evitat, ce riscuri pot sa apara... si mi-a raspuns la toate intrebarile la care am vrut (si am avut destule)!