caderea parului
-
0 0In urma cu 5 luni am nascut si de ceva timp am observat ca imi cade parul ceva mai mult decat inainte. mi s-a rec. revalid dar as vrea ceva pe cale naturala .acum iau calciu mgn si zinc timp de 3 luni. puteti sa-mi dati un sfat. Am si niste ameteli.
-
Daca revalidul "ti s-a recomandat" de altcineva in afara de medic, ar trebui sa mergi la unul.
Oricum, revalidul nu este ceva de care sa te temi - contine in primcipal aminoacizi, minerale si vitamine.
Caderea parului si ametelile indica o stare de devitalizare dupa nastere, pe care ar trebui sa o remediezi cat mai grabnic, pentru a nu se agrava si croniciza. -
sau poate un dezechilibru hormonal,normal dupa nastere.vei mai observa si alte manifestari.daca tenul e mai gras ca inainte,ar putea fi vorba de niste ovare polichistice,acum si alaptezi,deci si prolactina e vizata,in mod normal dupa o perioada ar trebui ca lucrurile sa revina la normal.Mai asteapta si nu te panica!
-
Incearca uleiul de par de la Hemel. Imbunatateste circulatia periferica, intareste si hraneste radacina firului, impiedica caderea parului. se aplica pe pielea capului, pe radacina parului, cu câteva ore inainte de spalarea parului, cu masaj usor.
Nu trebuie sa bei nimic, e mai bine ceva local, in cazul in care alptezi. -
ceau. si mie mi-a cazut ingrozitor parul o vreme de apoape 6 luni. solutia la mine a venit de la la gerovital. au o solutie din ulei de ricin si petrol. mai poti incerca sa iti faci o masca din 1 galbenus, 1 fiola de vitamina a si juma de lingurita de ulei de ricin (se gaseste in farmacie). in fnctie de cat e de lung parul poti multiplica ingredientele. te ungi pe par cu masca (e scarboasa rau) si o lasi cel putin jumatate de ora. iti si intareste parul in caz ca il ai fin sau ros.