ajutati-ma : cum sa scap de tantari ?

•  
    • 765 mesaje
    7 Mai 2005, 08:25
    0 1
    Am o mare problema: tantarii.
    Afara de aparatele de tantari cu pastile mai stiti si alte moduri de a-i indeparta? Pastilele alea ma sufoca cu mirosul lor si de aceea as dori o alta varianta.

Si daca exista si alta posibilitate spuneti-mi de unde sa cumpar.
    Multumesc mult.
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Mai 2005, 11:14
    0 0
    Eu anul asta inca n-am vazut nici un tantar...

Oricum, aparatul ala electric cu pastile se foloseste asa, daca nu suporti mirosul:
    Inchizi geamurile, il bagi in priza, iesi din camera, il lasa sa-si faca efectul, apoi aerisesti cu perdelele bine trase.

Daca tantarii te coplesesc chiar asa de tare, o alta solutie ar fi sa iti cumperi lampa din aia speciala cu lumina albastra, care atrage tantarii si-i killereste instantaneu.
    Dai un ban, dar stii ca face!

Alta idee ar fi sa cumperi de la farmacie un spray special (Autan se numeste) cu care sa iti dai pe piele. Este foarte bun. Eu l-am folosit cand am fost in Delta, pot sa spun ca mi-a salvat vacanta de la dezastru!
  •  
    • 8 mesaje
    7 Mai 2005, 11:36
    0 0
    buna
    eu am pastile si aparat de tantari "catch"; nu miros deloc; sunt de culoare roz; le am de anul trecut de la carrefour
    uneori pun cate 2 ca sa ii ucid mai repede; neavand miros nu simt daca isi face efectul dar noaptea nu ma ataca nici unul
  •  
    • 1070 mesaje
    7 Mai 2005, 12:22
    0 0
    Cea mai buna metoda e sa-ti pui plasa de tantari! Eventual sa-ti iei si niste pastile..
  •  
    • 765 mesaje
    7 Mai 2005, 13:28
    0 0
    Donna, ce bine ca stai intr-o zona unde nu sunt tantari. Eu ce sa zic, in zona in care-mi trebuie ceva pentru tantari sunt cu zecile, ca sa nu zic cu sutele. (Si nu vreau sa crezi ca exagerez.) E vorba de un spital unde nu se poate face ca la tine acasa. De aceea lampa aceea cu lumina albastra cred ca ar fi o solutie buna dar zi-mi si pe unde o gasesc. (La electrice, sau aparatura de alta natura?)
    Acasa la mine nu sunt tantari dar langa parc, unde e spitalul e nenorocire. Sarmanii bolnavi nici nu se pot apara ca nu au cum. Spray-ul Autan ca si batonul stiu ca sunt bune dar doresc sa fie bine in tot salonul.

Multumesc de sfaturi si am sa trec sa caut lampa aia daca nu ajung sa-mi spui pe unde o gasesc.

Va multumesc la toate pentru sfaturi.