HELP!!
-
6 Mai 2005, 09:530 0iau anticonceptionale de 1 luna,si saptamana asta trebuia sa-mi vina ciclul.Dar nimic, si mai sunt 2 zile pana incep a doua folie.Mi-e cam frica... Paralel am luat si ampicilina pt o infectie.Oare asta sa fie cauza? Ati patit asa ceva? Mersi mult.
-
6 Mai 2005, 14:04Ai citit prospectul? De obicei scrie ca daca iei anticonceptionale si antibiotice trebuie sa te protejezi in plus. Uitate pe prospect si daca nu iti vine pana cand trebuie sa incepi urmatoarea folie mergi la doctor.
-
6 Mai 2005, 14:12du-te la dr. pt. linistea ta. corpul meu nu agreeaza anticonceptionalele, in fiecare luna alergam la ginecolog urland c-as insarcinata (dar n-a fost cazul). basca imi mai ieseau si testele de graviditate de la farmacie pozitiv! le-am tot schimbat, m-am chinuit luni de zile, corpul meu nu si nu. le-am lasat si m-am orientat spre alte metode.
-
6 Mai 2005, 14:57in prima luna cand iei anticonceptionale, tre' sa te protejezi si cu prezervatv primele 7 zile, unele antibiotice, dar depinde de contraceptiv-dar scrie sigur in prospect-scad absorbtia contraceptivului si asa cum a zis kalua trebuie protectie in plus.Dar trebuie sa traeac 3 luni de cura cu contraceptive ca sa vezi daca organismul tolereaza sau nu acel contraceptiv.De exemplu eu nu am tolerat Marvelonul, numai Microgynonul, apoi am luat Diane o perioada... du-te la medic, e cel mai bun lucru.
-
10 Mai 2005, 11:18Stai linistita, eu iau anticonceptionale de aproape 2 ani si la fel mi se intampla cam in fiecare luna, imi vine ciclul inainte sa incep urmatoarea folie, nu e nici o problema.