Ajutor, am slabit foarte mult!
-
0 1Va rog sa ma ajutati, sunt disperata, am slabit foarte mult(in interval scurt), am avut 65kg iar acum am 50.
Am 24 de ani, sunt casatorita si foarte speriata.
Poate fi cauza dereglarea hormonala?
va rog daca cunoaste cineva un tratament.
(la fata am slabit foarte vizibil,"mi s-a tras pielea" pana la os) -
mey,daca ai slabit f.rapid,ar putea fi vorba de hipertiroidism.
cum se manifesta
alpitatii,senzatie de nisip in ochi,transpiratii,cu marirea in volum a glandei[te uiti la gat sa vezi daca la baza pare mai umflat].
poate fi si vorba de spasmofilie[lipsa de Ca si Mg,dar asta-i insotita de nod in gat si crampe musculare].
daca-i tiroida,e nasol,ca tre sa te grabesti cu operatia,fiindca hipertiroidismul e urmat ,in unele cazuri,de exoftalmie[iesirea ochilor din orbite],lucru care se poate combate greu sau deloc.Oricum,ENDOCRINOLOG-ACUM- la Timisoara sau Bucuresti ,Iasi si TG.Mures.NU MAI STA! -
Te rog sa ne spui neaparat ce ti-a zis medicul si care e verdictul.Ma intereseaza f mult pt ca si eu am astfel de inclinatii.Slabesc groaznic de repede si ma chinuiesc sa ma ingras.Este adevarat ca la mine e si pe fond nervos,stres.Poate si tu te consumi ,chiar si in inconstient, si chestia asta te slabeste f mult.Eu aveam tot 65 kg si acum am 57 Kg dar am 177cm, deci am greutate f mica pt inaltimea mea.Dar pur si simplu n-am pofta de mincare si am o greatza continua cind vad mincare.Efectiv maninc din sila, ca trebuie.Poate te confrunti si tu cu asa ceva.Oricum te rog mult sa-mi spui si mie ce ti-a zis medicul.Succes!
-
Adevarat (si eu) ma consum foarte mult,ma enervez repede,stresul nu lipseste de asemenea.
inca nu am fost la doctor dupa cum iti dai seama si tu ca azi e duminica, dar abia am venit de la "taiat de sange".
Nu stiu daca a mai auzit cineva de acest fel de leac dar este foarte eficient, sotul meu s-a tratat mai demult de hepatita si a fost doar o data la acel om la "taiat de sange".De asemenea toti din familia lui au fost la acel om si sau tratat de diferite boli, astazi eu am fost cu tatal meu care are inceput de diabet,discopatie,si multe multe altele care nu le stiu denumirea stiintifica; mama are deficit auditiv si omul a zis ca dupa cateva taieri ii va reveni auzul.Cumnata mea (care a mers si ea) are fierea scoasa, ficatul cu probleme si probleme cu tensiunea si este a treia oara cand merge la "taiat de sange" si nu a avut nevoie de medicamente niciodata dupa ce a inceput acest leac, (munceste la o agentie imobiliara si merge toata ziua)(eu daca urc 2 etaje sunt foarte obosita. Va anunt peste cateva zile cum ma voi mai simti daca imi va veni pofta de mancare (foame am dar nu imi place mancarea de nici un fel, nu o pot manca, la fel ca si tine mananc cu forta).
Am fost taiata pe frunte putin, cam 1 cm are taietura si m-a lasat de mi-a curs sange pana s-a oprit.La mama mea a curs sange foarte gros. Se zice ca acela este raul care curge, si apoi te simti mai bine.(nu v-am spus toate astea ca sa ii fac reclama omului acela, caci a fost dat si la tv.)
Am scris toate astea poate mai ajut si pe altii. Trebuie sa se repete la cel putin un an taierea.
Multa sanatate va doresc! -
Nu e "tot felu de vraci" este o persoana care a vindecat toata familia sotului meu.
Si nu m-a exsanguinat cum zici tu.
Iar de slabit am slabit inainte de a merge la acest om.
Iar de cand am venit acasa de la acest "vraci"cum il numesti tu am pofta de mancare si mananc orice, mult si des.(inainte, dimineata chiar nu am putut manca decat foarte putin). Deci deja ma cosider vindecata.Eu oricum voi merge si la medic si iti voi spune daca m-am vindecat cu adevarat sau nu. Voi spune exact ce imi va spune si prescrie medicul, daca mai sunt bolnava.
Sanatate iti doresc si tie! -
Faptul ca imediat ti-a revenit pofta de mancare nu indica decat un grad fooooaarte mare de sugestibilitate....
La medic, fata draga, daca nu vrei sa te pomenesti si netratata si, Doamne fereste! cu altele pe cap.
Si apropos.... cum draq sa vindeci discopatia prin "taiere", cum zici tu..????
Mai gandeste-te un pic, inainte de a crede tot ce arata la TV -
problema mea s-a dovedit a fi endo-ginecologie, iar in orasul meu nu sunt doctori decat separat. Asa ca am fost la ginecologie si sunt sanatoasa la prima examinare si mai am de facut cateva teste si va mai anunt dupa ce termin toate analizele si teste ce trebuie sa le fac.
Va multumesc!
(Nu am scris pana acum ca au fost niste cabluri rupte, si nu am avut net.)
Sanatate! -
Nu cumva pe acest vraci il cheama Stelian Fulga?Sau ceva de genul asta?L-am vazut la tv, s-a dovedit pana la urma a fi un escroc, nu o spuneau reporterii ci oamenii pe care mai rau i-a imbolnavit decat i-a tratat!
Si eu cred ca ti-a revenit pofta de mancare prin autosugestie!Ai grija de tine si fa-ti analizele!Sanatate! -
Cineva imi spunea ca este suficient sa crezi. Deci, lasa asemenea vraci sau alti neprofesionisti si fa ceea ce orice om care traieste in secolul asta trebuie sa faca: du-te la doctor si fa-ti analizele. Restul e minciuna. Nu pot sa imi inchipui cum se poate rezolva o problema de auz pe o asemenea cale si cred ca daca stai si te gandesti si tu mai cu atentie vei ajunge la aceeasi concluzie.
Deci, mult curaj si multa prudenta! Sanatate!