cine stie care e cauza?

•  
    • 47 mesaje
    5 Mai 2005, 03:30
    0 0
    Doresc si eu un sfat,o parere intr-o problema delicata si cam ciudata.Din anumite motive si circumstante, n-am avut nici un contact sexual mai bine de 6 luni.Acum citeva zile am cunoscut pe cineva si am avut contact sexual.Pina acum nimic deosebit dar a doua zi am inceput sa am singerari si acum am si dureri de ovare( inghinale) ca la ciclu.In mod normal ciclul trebuie sa vina saptamina viitoare.Singerarile nu sunt abundente ca la menstruatie dar de 4 zile nu-mi mai trece.Nu stiu ce sa fac si ce sa iau.Astept parerile voastre.
  •  
    • 1964 mesaje
    5 Mai 2005, 09:34
    0 0
    In principiu ceea ce ti se intampla tie e absolut normal. In momentul in care timp de 6 luni nu faci nimic si ... brusc o faci, e normal sa iti zapacesti organismul ....Mai ales ca ciclul nu ti-a venit decat cu o saptamana inainte ... Asta este parerea mea, am trecut printr-o situatie similara dar cele mai bine ar fi sa intrebi un doctor daca tot iti sta pe suflet ... Eu zuc ca n-are de ce ......
  •  
    • 78 mesaje
    5 Mai 2005, 09:46
    0 0
    salutare, daca pana acum ai avut ciclu perfect regulat e putin probabil ca sa ai o stfel de reactie, si eu am avut o astfel d perioada de 'abstinenta' si nu am avut o astfel de reactie.Sfatul meu sincer ar fi sa mergi la medic, ia eventual un supliment de fier, sa nu anemiezi...
  •  
    • 2198 mesaje
    5 Mai 2005, 10:14
    0 0
    Ti-a venit ciclul mai devreme...SE intampla..Nu-i grav ...
  •  
    • 1131 mesaje
    5 Mai 2005, 11:57
    0 0
    Da o fi si asta, sau s-ar putea sa fi avut un chist ceva si sa se fi rupt.
    Cel mai sigur e sa mergi la medic
  •  
    • 1303 mesaje
    5 Mai 2005, 19:30
    0 0
    mai, si pe mine ma cam doare "zona" mai ales cand sunt in pauza mai mult; nu m-am mai vazut cu prietenul meu de vreo 2 luni si cand in sfarsit a venit in tara, dupa o noapte de nebunii, a 2a zi ma dureau usor ovarele si aveam o jena in toata partea de jos a abdomenului. eu citisem pe undeva ca e relativ normal, ca nu mai e corpul obisnuit cu asa ceva. dar vezi totusi cu ginecologul tau, e cel mai in masura sa iti povesteasca ce si cum
  •  
    • 47 mesaje
    6 Mai 2005, 18:41
    0 0
    Pai am vorbit cu Ginecologul si ce credetzi ca mi-a zis?Ca am capatat o usoara infectie si mi-a facut teoria chibritului cu prezervativul.Are perfecta dreptate si stiu asta dar nu stiu unde mi-o fi fost capul.Prostia se plateste.Oricum nici prin gind nu mi-a trecut de asa ceva ca n-am patzit niciodata asa ceva.Asta sa fie invatatura de minte tuturor.Acum iau antibiotice si sper sa se rezolve.Dar am uitat s-o intreb daca ,acum, o sa vina normal ciclul?Ma gindesc ca dupa o saptamina de singerare continua,s-ar putea sa nu mai vina ciclu luna asta ,nu?Sau ala vine normal ?