ce sa fac???? un sfat va rog!

•  
    • 6 mesaje
    4 Mai 2005, 21:07
    0 0
    Desi va citesc demult, acum va scriu ca am nevoie de ajutorul vostru.

Am 45 de ani, sunt necasatorita si de pe 29 aprilie nu am ciclu. Cred ca sunt gravida. As vrea sa nu apelez la avort si de aceea va intreb daca stiti un produs care m-ar putea ajuta sa am ciclu la 5 zile dupa acel eveniment nefast?

va multumesc din suflet
  •  
    • 88 mesaje
    4 Mai 2005, 21:49
    0 0
    Cinci zile de la actul sexual? - ai putea sa incerci cu postinor 2 urgent desi termenul este doar de 72 de ore. Daca sunt cinci zile de la ziua in care menstra era asteptata atunci avortul este singura optiune in cazul in care nu doresti sarcina. Exista niste injectii care te pot scapa in primele doua saptamani insa nici un doctor din romania nu ti le va prescrie sau administra. Nu sunt avizate.
    Toate cele bune. Sper ca ti-am fost de ajutor.
  •  
    • 8 mesaje
    4 Mai 2005, 21:53
    0 0
    buna
    nu stiu daca te ajuta; am gasit ceva pe google:
    "

Amenoree

- Se rasnesc fin 50 gr seminte de marar, 50 gr radacina de lemn dulce, 50 gr seminte de chimen. Se amesteca cele 3 pulberi de plante si se tin intr-un borcan inchis ermetic. Se administreaza 1-2 lingurite, de 3 ori/zi, pana la terminarea borcanului. Pulberea se tine sub limba 15 minute, apoi se inghite cu putina apa.
    Aceasta reteta favorizeaza declansarea ciclului menstrual putand prelungi tineretea biologica a femeilor ajunse in prag de menopauza.
    Se recomanda prudenta in administrare in caz de fibrom uterin, chist ovarian, mastoza, cancer.
    - Se fierb in 2 litri de apa: 5 gr foi de dafin si 50 gr radacina de patrunjel taiata marunt pana ce cantitatea de lichid scade la jumatate. Se strecoara si se va consuma treptat pe parcursul zilei. Se repeta 7 zile.

Pentru aparitia fluxului menstrual intarziat
    - infuzie din o lingurita de iedera la cana timp de 10 minute
    Se beau 2 cani/zi.
    te pup
  •  
    • 2039 mesaje
    4 Mai 2005, 21:54
    0 0
    In Romania nu am auzit sa se faca injectiile de care vorbea eva dinaintea mea.Degeaba mai iei Postinor acum, e prea tarziu, nu-ti va ajuta cu nimic.Du-te repede la un ginecolog bun, vezi ce si cum te sfatuieste si el, vorbeste si cu tatal copilului (e si dreptul lui sa stie) si apoi decizia iti apartine.
    te sarut si mult curaj si sanatate!
  •  
    • 1131 mesaje
    5 Mai 2005, 11:55
    0 0
    Mariana, lamureste-ma te rog: cum adica de pe 29 aprilie nu ai ciclu? Atunci treuia sa apara si nu s-a aintamplat sau cum? Si inca ceva: dupa umila mea parere la 45 de ani e momentul cand incepe sa se instaleze menopauza: nu o fi din cauza aceasta?