Pt. proaspete mamici
-
4 Mai 2005, 17:300 0Salutare! Sunt Delia si dupa ce am citit "pt.gravide", eu fiind in ultima saptamana de sarcina, m-am gandit ca inevitabil urmeaza discutiile despre a fi prospata mamica.
Sunt la primul copil si sigur o sa am nevoie de ajutor, suport moral , cum vreti sa-i spuneti.Oricum daca aveti sfaturi utile sunt deschisa..
Va pupicesc pe toate-gravidutze sau mamicutze- -
10 Mai 2005, 10:59Buna, Delia.
Si eu sunt mamica de curand (mai exact de 5 luni si cateva zile) si sunt foarte fericita. Spun asta pentru ca am cea mai cuminte fetita. Se trezeste numai cand ii trebuie mancare, se joaca singura, adoarme singura si doarme (ATENTIE) 12, 13, 14 ore pe noapte de la 2 luni si jumatate. Uneori ma intreb daca e normal sa doarma asa mult. Nu stiu de cat timp esti tu mamica, dar iti pot spune sa stai linistita si sa nu-ti fie frica. TOATE vin de la sine. Multa bafta in cresterea botzului de aur si sanatate multa. -
10 Mai 2005, 11:17Mai Delia!
Eu acum am citit despre cea mai mare teama a ta (si anume nasterea). Te rog povesteste-mi cum ti s-a parut. Sunt tare curioasa.
Te pup.
PS Ai facut cezariana sau nu? (sunt nerabdatoare sa aflu vesti de la tine) -
10 Mai 2005, 11:51Buna, Delia eu am un baietel de 1 an si 3 luni, daca vrei putem discuta. Am vrut sa-ti trimit mesaj privat sa-ti recomnad un site foarte bun,dar nu stiu de ce nu merge. Te pup si astept sa vorbim. monica_albu@yahoo.com