Steriletul
-
4 Mai 2005, 16:140 0As dori si eu sfaturi legate de aceasta metoda de contraceptie, mai ales dupa 35 de ani.
Ati avut neplaceri de pe urma lui (rani), incomod sau e o metoda sigura?
Orice informatie pe tema asta e binevenita! -
5 Mai 2005, 12:13sincer,din experienta personala nu am cum sa stiu, dar de la pritene adunate povestile, la unele a decurs super OK, adica tolereaza steriletul nu au avut dureri dupa instalare, insa la altele a aparut intoleranta la sterilet, mici sangerari , unele au si renuntat la el.Dar dn cate am aflat sunt mai multe tipuri de sterilet, cred ca daca ai un medic ginecolog la care mergi de obicei, si daca e si bun atunci iti poate indica fara probleme ce tip de sterilet sa folosesti.Oricum e obligatoriu sa mergi la control dupa, ba chiar insista sa mergi lunar.Bafta!
-
5 Mai 2005, 13:52Am avut pus sterilet timp de 12 ani!!!!!cred ca sunt o rarirate!Mi l-a scos cu forta aproape ginecologul meu!Asa ca sunt f.f. benigne! cele mai bune metode contraceptive!Folositi-le cu incredere, dar sa fie de calitate asta e important!
-
5 Mai 2005, 16:57din cate stiu eu nu ti-l monteaza nici un doctor daca n-ai nascut cel putin o data, si trebuie schimbat o data la cativa ani (parca)...