ganglion

•  
    • 4 mesaje
    4 Mai 2005, 08:04
    0 0
    buna dimineata,
    stie cineva un tratament naturist pentru un ganglion inghinal?Va multumesc.
  •  
    • 83 mesaje
    4 Mai 2005, 09:14
    0 0
    Asta sugereaza o infectie in organism, trebuie facute mai intai investigatii pentru a se depista cauza si apoi cautat un tratament, naturist sau nu.
  •  
    • 4 mesaje
    4 Mai 2005, 09:36
    0 0
    praga,multumesc pentru raspuns.Nu am o infectie .ganglionul il am de ani buni de zile.Insa acum (poate sunt obsedata ;insa unde stau nu am cum sa-mi fac analize ca nu sunt asigurata) am impresia ca a mai crescut.De aceea am apelat pe aceasta cale poate ma juta cineva cu un tratament naturist.Inca o data va multumesc pentru sfaturi si ajutor.
  •  
    • 2198 mesaje
    4 Mai 2005, 10:40
    0 0
    Praga are dreptate..Daca ganglionul si-a modificat dimensiunea . inseamna ca afost activat de un virus ...Sunt cateva boli la are ganglionii sunt simptome de baza...Fa ceva investigatii..eventual la un cabinet specializat in BTS...
  •  
    • 4 mesaje
    4 Mai 2005, 11:12
    0 0
    ltumesc maddy26 pentru raspuns.Am facut analizele de care ziceai si eu si partenerul(pe care-l am de 8 ani,eu am 28 de ani0 si au iesit negamutive).Ganglionul il am de dinainte de a ma marita,atunci l-am descoperit intamplator.ceea ce ma face sa ma gandesc la ceea ce e mai rau.Nu am posibilitatea de a ma duce la un cabinet.De aceea rog ,daca stie cineva un tratament naturist,sa ma ajute.Sunt disperata!Multumesc pentru raspunsuri.
  •  
    • 430 mesaje
    9 Mai 2005, 13:08
    0 0
    Trebuie neaparat sa mergi la control, nu te costa nimic daca ai bilet de trimitere. Spui ca ganglionul si-a modificat marimea....asta da de gandit, mergi la control si vezi macar de ce natura este: bening sau malign.