stimulare ovariana

•  
    • 31 mesaje
    3 Mai 2005, 20:58
    0 0
    Buna evelor!
    Hristos a inviat!
    Am incercat de mai bine de 1 an sa raman insarcinata dar nici un raspuns pozitiv.
    Sunt programata sa incep un tratament cu puregon, dar nu stiu ce sa fac?
    Cine a facut acest tratament si ce rezultate a dat?
    Am nevoie de ajutorul si sprijinul vostru.
    Va multumesc si contez pe voi.
    Pupici.
  •  
    • 39 mesaje
    3 Mai 2005, 23:32
    0 0
    nu prea stiu sincer dar incearca sa intri pe site-ul www.chicbebe.ro pe forum acolo se dicuta mult de chestii de astea,sper sa te ajute ,si sper din suflet sa ramai insarcinata fara nici un fel de tratament
  •  
    • 3 mesaje
    5 Mai 2005, 22:08
    0 0
    Eu am incercat. Si la mine a fost nasol. Doctorii spun ca riscurile sunt minime. Ei bine, eu am fost una din cele unu la zece mii cazuri in care au aparut complicatii. Cel mai grav este sindromul de suprastimulare ovariana, cu consecinte grave. Dar, repet, se pare ca sunt doar putine cazuri.
  •  
    • 31 mesaje
    7 Mai 2005, 17:13
    0 0
    Multumesc foarte mult
    Am sa intru pe site-ul recomandat de tine, sper sa gasesc ce ma intereseaza pe mine.
    te pupic
  •  
    • 31 mesaje
    7 Mai 2005, 17:15
    0 0
    pentru moromeata2000
    Buna, vreau sa-ti spun ca am inceput deja tratamentul o sa vad cum voi reactiona.
    Multumesc de raspuns.
    o sa te tin la curent
    pupici
  •  
    • 47 mesaje
    7 Mai 2005, 21:46
    0 0
    Dragele mele,
    eu zic sa evitati cit putenti aceste tratamente pentru fertilizare.Daca nu se intimpla pe cale naturala,atunci mai bine nu fortati destinul.O sa va dau un singur exemplu al unei prietene de familie care nu putea sa ramina insarcinata si la insistenta sotului(cu amenintari de parasire)a inceput un tratament de fertilizare si in cele din urma,cu chiu cu vai,a ramas gravida si a nascut un baietel.Tragedia a aparut dupa 2 ani cind bietului copil i-au descoperit o tumoare cit mingea de tenis pe coloana.Nimeni n-a stiut din ce cauza dar printre presupuneri a fost si cea a tratamentului de pertilitate.In fine,copilul a fost operat,dus prin strainataturi, dar dupa 3 ani de aparenta vindecare a recidivat si acum sunt iar prin spitale si va dati seama ce urmeaza.Cred ca tratamentele astea sunt cu 2 taisuri.In orice caz medicii asa au zis acum ca din cauza acestui tratament.In concluzie,mare atentie ca acum va hotariti soarta voastra si a copilului.
  •  
    • 34 mesaje
    9 Mai 2005, 09:27
    0 0
    Marinella, ati facut o spermograma a sotului?Insamintarea artificiala ati luat-o in calcul?eu cred ca luna viitoare voi face una , daca totul decurge conform planului .MULT SUCCES MEDA
  •  
    • 31 mesaje
    10 Mai 2005, 19:16
    0 0
    Buna fetele
    Da, am facut toate analizele si ale mele si ale sotului meu si sunt super ok. dar, de un an si mai bine de zile nu am folosit nici o metoda de contraceptie si nimic...
    Deci, ne-am gandit si la aceasta metoda...
    Mai este cineva sau a mai fost cineva in aceasta postura?
    Care sa fie oare cauza?
    va pupic si va multumesc pentru raspunsuri