colonoscopie? cum este?
-
0 0Am de facut o colonoscopie, am inteles ca va fi cu anestezie, dar ca voi fi ametita, ramanand insa constienta.. daca a facut cineva asa, se mai simte ceva din durere sau o fac degeaba anestezia asta? sunt programata la clinica laurus, bucuresti.
-
Anemia vine de la un regim alimentar neadecvat,lipsa fructelor si legumelor in alimentatie,lipsa aerului curat,lipsa exercitiului fizic,lipsa luminii solare,intoxicatie cu metale grele(afecteaza toate organele...exista teste pentru ele),......
Problemele de la intestin sunt in marea majoritate a cazurilor produse pe fond de stres,anxietate.Intestinul este numit al doilea creier.
Fiecare problema are o cauza.E important sa descoperi cauza.Daca tratezi doar simptomele...boala se va reintoarce in mod mai grav.
S-ar putea sa nu iti gaseasca nimic8daca e o chestie psihosomatica)...cunosc persoane care au fost in clinici care costa mii de euro si tot asa au iesit,cum au intrat.
Incearca si tu sa iti schimbi incet stilul de viata...Scuza-ma daca mi-am permis,stiu din experienta ce inseamna.Doar ca nu este usor...depinde cat de mult unul si doreste sa fie sanatos si sa aibe energie si vitalitate.
O sa o faci si pe asta!Sanatate iti doresc!!!
Acest mesaj a fost editat de către veracara: -
Categoric nu-i placuta colonoscopia dar este necesara atunci cand sunt dubii asupra unor probleme interne.
Anestezia locala nu-i rea, chiar daca vei fi un pic ametita si cred ca nu vei simtii nimic.
Daca o faci la un spital/clinica pivata, atunci puteai opta pentru anestezie totala si chiar nu ai fi simtit nimic.
Sa speram ca nu-i nimic grav si ca totul va decurge f simplu si usor pt tine. sanatate maxima! -
Da,trebuie sa o fac, o sa scap si de asta.. si o sa am grija sa am un stil de viata mai sanatos
e mai complicat cu vremurile in care traim, dar sanatatea e cea mai importanta.
Pe 2 este programata interventia, dar..cum sa fac ca e posibil ca exact in ziua asta sa vina menstruatia(prima zi).Acum inca nu a venit, dar sa nu imi faca vreo figura sa vina chiar in dimineata zilei de 2. Aici ar mai fi dilema mea... in rest, o sa trec si prin asta.