.

•  
    • 185 mesaje
    28 Apr 2005, 09:49
    0 0
    .
  •  
    • 27 mesaje
    28 Apr 2005, 10:08
    0 0
    Sper sa nu zic ceva gresit si sa te ingrijorez.
    Dar daca ai activitate sexuala, ar trebui sa iti pui niste intrebari. Duereri nu ar trebui sa ai, decat daca esti insarcinata, asata din ce mai aud si eu, eu am o viata sexuala activa de vreo 3 ani si nu am avut niciodata dureri de nici un fel. Dureri pot fi intalnite doar la ciclu, dar acelea sunt abdominale. As zice sa iti faci un test de sarcina, si daca iese negativ, atunci poti sta linistita dupa Paste, si te vei duce la un control, sa iti zica doctorii ce ai. Sa ai grija de tine, si sa nu te superi daca am zis ceva gresit.
  •  
    • 2198 mesaje
    28 Apr 2005, 10:23
    0 0
    Eu zic ca nu se pune problema sarcinei ..Ar fi insa alte posibilitati.Este posibil sa existe o rana destul de grava pe colul uterin- si de aici durerile si sangerarile .Stiu ca vrei sa te linistim ,dar nu cred ca este cazul sa astepti pana dupa sarbatori..Un consult rapid si poate o colposcopie iti pot da raspunsul de care ai nevoie.DAca am dreptate si este vorba despre o rana - pentru ca s-a ajuns la sangerari....inseamna ca este destul de veche si ..grava..Nu vreau sa zic mai multe , dar du-te te rogla un consult astazi sau maine ..Asa vei putea sa stai linistita de sarbatori.
    TE pup.
  •  
    • 344 mesaje
    28 Apr 2005, 12:13
    0 0
    Pe langa posibilitatea unei rani pe colul uterin, nu trebuie sa excluzi nici posibilitatea unei rani pe uter chiar, sau a unei racelifoarte severe a anexelor , o metroanexita.
    Cred ca nu ar trebui sa astepti pana dupa Pasti, du-te la medic.
    Sanatate multa!
  •  
    • 486 mesaje
    28 Apr 2005, 12:32
    0 0
    sau o problema a rinichilor.

fugi la medic nu astepta. Intai la ginecolog sa elimini majoritatea cauzelor.
  •  
    CK
    • 37 mesaje
    28 Apr 2005, 14:38
    0 0
    te doare cand urinezi? e posibil sa fie o infectie urinara, ceea ce nu e placut deloc, dar poate sa astepte pana dupa paste. eventual poti lua neoxazol daca ai urinari dese si dureroase, mici sangerari si dureri abdominale si in zona rinichilor
  •  
    • 44 mesaje
    28 Apr 2005, 20:39
    0 0
    Vezi daca ai incurcat pilulele in vreun fel..(asta daca iei anticonceptionale)...
    Mie mi s-a intamplat sa le iau de la coada o data din greseala...si am zis ca mor nu alta...
  •  
    • 144 mesaje
    29 Apr 2005, 23:26
    0 0
    nici o singerare in afara ciclului mai ales daca este insotita de cheaguri nu este de gluma . am 42 ani nu am avut probleme niciodata pina acum 2ani cind de la un sterilet am facut rana iar ulterior am ajuns la histerectomie totala .fetelor duceti-va la ginecolog faceti babespapanicolau ca ce am fazut in spital ma pus pe ginduri.nu este obligatoriu sa ai viata sexuala ca sa ai probleme .noroc la medic
  •  
    • 185 mesaje
    3 Mai 2005, 10:05
    0 0
    x
  •  
    • 47 mesaje
    7 Mai 2005, 22:00
    0 0
    Si ce tratament ai urmat?
  •  
    • 47 mesaje
    8 Mai 2005, 00:22
    0 0
    Bravo tie!Sa ai grija la raceli si nu mai umbla in picioarele goale.Dar sa va intreb si eu ceva: de ce ati asociat singerarile cu gravidia?Poti singera daca ramii insarcinata?