Alcoolism
-
18 Aug 2015, 23:050 0Buna. Am nevoie mare de ajutor. Tatal meu este alcoolic. Nu poate scapa de aceasta boala. Ne-a adus la sapa de lemn. In 3 luni sa cheltui 7000 de lei nu e usor. Si tot numai pe bautura. Cum se poate trata? Sa faci 2 credite si toti banii sa ii dai pe bautura nu e normal.
-
29 Sep 2015, 10:29Cel mai bine e sa discutati cu el ca sa constientizeze pericolul pe care il are alcoolul asupra sanatatii.
Banii se refac dar sanatatea mai greu.
-
29 Sep 2015, 10:52
Mara94 said:Buna. Am nevoie mare de ajutor. Tatal meu este alcoolic. Nu poate scapa de aceasta boala. Ne-a adus la sapa de lemn. In 3 luni sa cheltui 7000 de lei nu e usor. Si tot numai pe bautura. Cum se poate trata? Sa faci 2 credite si toti banii sa ii dai pe bautura nu e normal.
Daca si a cheltui e greu ...
Mama ei de viata ...

Povestea o draguta cum l-o santajat pe barbata-su , scurt si la subiect : te abtii de la alcool sau iti faci valiza ! Ha !
Nici in ziua de azi nu mai bea omu mai mult decit se cuvine ...

-
12 Nov 2015, 11:47Alcoolismul e un viciu foarte urat care poate sa fie invins foarte usor daca exista vointa.
Gasirea altor "vicii" mai constructive poate sa fie o solutie.
-
12 Nov 2015, 20:58
dorelpo said:Cel mai bine e sa discutati cu el ca sa constientizeze pericolul pe care il are alcoolul asupra sanatatii.
Banii se refac dar sanatatea mai greu.Da, da, leagana-te tu cu ideea asta! Christos daca vine si-i spune sa se lase de bautura tot nu se va lasa decat daca constientizeaza singur.