Intarziere menstruatie
-
0 0Buna, scriu aici in speranta ca poate voi primi un raspuns care sa ma lamureasca pt scurt timp cand voi reusi sa ajung la medic.. Am de un an candidoza. Am gasit produsele din gama Lady Health si m-am gandit sa le incerc in vara asta(tot ce am incercat pana acum nu m-a ajutat si chiar am incercat multe ovule si creme), insa a aparut o alta problema. Si acum sa va spun de ce am hotarat sa scriu aici. Am avut menstruatie in 25 mai, 8 zile ma tine, nu este un ciclu regulat. Urmatoarea a fost in 14 iunie, m-am speriat putin pt ca a fost devreme si nu ma asteptam. In 18 iunie, eram in timpul menstruatiei, am avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare in exterior. Si atunci a fost ultima mea menstruatie. Am facut teste de sarcina, 4 cred, si toate negative. Uneori am dureri de burta ca si cum ar veni, dar asa am de prin 20 iulie. Uneori am intepaturi mai mari in zona ovarelor. As vrea sa stiu de ce nu imi vine. La medic ajung greu, stau cam departe, la sat si dureaza pt ca stau cam prost cu banii momentan. As vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asa ceva sa imi spuna macar orientativ ce ar putea fi pt ca sunt foarte nelinistita si imi e teama ca nu va veni nici luna asta. Inca ceva, in 21, 22 si 23 iulie am fost la piscina si am facut baie, apa nu a fost prea calda, dar nici prea rece. Ar putea asta sa imi afecteze menstruatia atat de mult sau candidoza o face?
-
Buna ziua.Un remediu natural care echilibrează producţia de estrogeni şi progesteron cu efect antiinflamator, antialgic, util pentru reglarea ciclului sunt capsulele Suport premenstrual.Se poate administra asociat cu alte medicamente.Cel mai indicat este un consult medical petru stabilirea unui tratament adecvat.Multa sanatate!
-
beautifulsunshine said:Buna, scriu aici in speranta ca poate voi primi un raspuns care sa ma lamureasca pt scurt timp cand voi reusi sa ajung la medic.. Am de un an candidoza. Am gasit produsele din gama Lady Health si m-am gandit sa le incerc in vara asta(tot ce am incercat pana acum nu m-a ajutat si chiar am incercat multe ovule si creme), insa a aparut o alta problema. Si acum sa va spun de ce am hotarat sa scriu aici. Am avut menstruatie in 25 mai, 8 zile ma tine, nu este un ciclu regulat. Urmatoarea a fost in 14 iunie, m-am speriat putin pt ca a fost devreme si nu ma asteptam. In 18 iunie, eram in timpul menstruatiei, am avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare in exterior. Si atunci a fost ultima mea menstruatie. Am facut teste de sarcina, 4 cred, si toate negative. Uneori am dureri de burta ca si cum ar veni, dar asa am de prin 20 iulie. Uneori am intepaturi mai mari in zona ovarelor. As vrea sa stiu de ce nu imi vine. La medic ajung greu, stau cam departe, la sat si dureaza pt ca stau cam prost cu banii momentan. As vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asa ceva sa imi spuna macar orientativ ce ar putea fi pt ca sunt foarte nelinistita si imi e teama ca nu va veni nici luna asta. Inca ceva, in 21, 22 si 23 iulie am fost la piscina si am facut baie, apa nu a fost prea calda, dar nici prea rece. Ar putea asta sa imi afecteze menstruatia atat de mult sau candidoza o face?
Candidoza nu-ti poate modifica ciclul menstrual! Candidoza este o infectie bacteriana, provocata de candida albicanis. Tratamentul cu ovule de canesten il poate eradica, dar numai vaginal.
Candida se raspandeste de pe intestine pana in gura si in vagin. Daca a ajuns in vagin, inseama ca intestinele tale sunt pline si ca atare ai nevoie de tratament cu probiotice!
Un probiotic ieftin si la indemana ta este KEFIRUL care contine sute de bacterii bune pt stomac si omoara candida. Se bea dimineata pe stomacul gol si se mananca abia dupa jumatate de ora. Se ia inaintea meselor principale sau intre mese, dar musai dimineata (la trezire) si seara, la culcare, sa bei 200ml de kefir.
Vaginal, seara la culcare, se poate introduce un tampon de vata imbibat in kefir, iar dimineata se arunca. Nu te speli vaginal, nu-i nevoie, vaginul se curata singur.
Tratamentul candidei trebuie facut de ambii partneri de sex, in acelasi timp, evitandu-se sexul pe toata perioada cat faceti tratamentul, pana la eradicarea lui totala.
Daca doresti sa stii cat de plina esti de candida pe intestine si in stomac... fa un test: dimineata, cum te-ai trezit, inainte sa te speli pe dinti, scoate limba si uita-te in oglinda, daca este alba...ai candida!
Acum, sa revenim la problema ta!
Lipsa menstrei poate fi cauzata de schimbari hormonale si de o posibila sarcina normala, sau ectopica!
Fa un test de sarcina ca sa ai un raspuns, pana ajungi sa consulti un medic! Oricum costa mult mai putin decat o consultatie.
Banuiesc ca, prezervative se gasasesc la chisocul din sat, asa ca, pune-l pe baiat sa cumpere prezervative cand vrea sex si nu mai risca sarcina si bolile cu transmitere sexuala, daca nu esti pregatita sa suporti consecintele. -
beautifulsunshine said:Buna, scriu aici in speranta ca poate voi primi un raspuns care sa ma lamureasca pt scurt timp cand voi reusi sa ajung la medic.. Am de un an candidoza. Am gasit produsele din gama Lady Health si m-am gandit sa le incerc in vara asta(tot ce am incercat pana acum nu m-a ajutat si chiar am incercat multe ovule si creme), insa a aparut o alta problema. Si acum sa va spun de ce am hotarat sa scriu aici. Am avut menstruatie in 25 mai, 8 zile ma tine, nu este un ciclu regulat. Urmatoarea a fost in 14 iunie, m-am speriat putin pt ca a fost devreme si nu ma asteptam. In 18 iunie, eram in timpul menstruatiei, am avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare in exterior. Si atunci a fost ultima mea menstruatie. Am facut teste de sarcina, 4 cred, si toate negative. Uneori am dureri de burta ca si cum ar veni, dar asa am de prin 20 iulie. Uneori am intepaturi mai mari in zona ovarelor. As vrea sa stiu de ce nu imi vine. La medic ajung greu, stau cam departe, la sat si dureaza pt ca stau cam prost cu banii momentan. As vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asa ceva sa imi spuna macar orientativ ce ar putea fi pt ca sunt foarte nelinistita si imi e teama ca nu va veni nici luna asta. Inca ceva, in 21, 22 si 23 iulie am fost la piscina si am facut baie, apa nu a fost prea calda, dar nici prea rece. Ar putea asta sa imi afecteze menstruatia atat de mult sau candidoza o face?
Ai luat cumva pastila de dupa? -
Maricon said:
beautifulsunshine said:Buna, multumesc pentru raspunsuri. Scuze de intarziere dar am fost plecata. Nu pot ajunge la medic pana luna viitoare. Nu stiti ce ar putea fi?
Cred ca, luna viitoare cand ajungi la medic taman o sa aflii ca ai 3 luni de sarcina!
Se poate cu 4 teste negative? Sa fie la mine o exceptie? -
Depinde cand ai facut testele!
daca le-ai facut acum 3 luni, atunci cred ca le-ai facut prea devreme. O sarcina are nevoie de aproape 3 saptamani ca sa transmita informatia la toate organele, dar cum nu ai ciclul regulat, nu se poate calcula nici ovulatia, nici perioada fertila si nici aproxima in cate luni ai putea fii gravida, daca intr-adevar esti.
Cred ca, orice test de sarcina facut inainte de 1 august poate iesii negativ, desii, ai putea fi insarcinata.
Acum, la atat amar de vreme de la ultimul ciclu', mai fa inca unul, ca sa fii sigura ca nu-i sarcina dar, cumpara un brand mai bun de test, ceva diferit de ultima oara.
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: