scrasnit din dinti?
-
0 0daca stie cineva care ar fi cauza scrasnitului din dinti din timpul somnului???.......am auzit ca ar fi din cauza lipsei de magneziu din organism....poate stie cineva vreun remediu,,sau nu stiu...ca asa in ritmul asta imi termin toata dantura
multumiri -
Scrasnitul dintilor(BRUXISMUL)nu are o cauza bine definita si se pare ca ar aparea datorita unei combinatie de mai multi factori cum ar fi stresul emotional,ereditatea si tulburarile de ocluzie(dintii nu sunt corect aliniati si nu inchizi in pozitia corecta).Cel mai bine este sa te duci la stomatolog pt a te diagnostica corect,pt a stabili cauza si tratamentul.Bruxismul nocturn se trateaza cu gutiere(niste mulaje care se aplica pe dinti in timpul noptii pt a-i impiedica sa se atinga).Te pup!
-
Pai... eu locuiesc in Bucuresti, am fost acum cativa ani la clinica de homeopatie si acupunctura din strada Visarion nr. 4-6 (in apropiere de Piata Romana - ambasada Canadei). Pe vremea aceea era institutie de stat, e posibil sa fie si acum la fel.
ca sa iti faci o idee, poti citi aici:
http://www.theatreinsomnia.com/xp01/homeopatie/pacienti/
(scoate spatiile goale din link, altfel nu va functiona) -
Cel mai indicat ar fi sa consulti un medic stomatolog pentru ca cele mai frecvente cauze ale bruxismului sunt cauzate de probleme la nivelul dintilor. Eruptia molarilor de minte este adeseori insotita de acest bruxism pentru ca in multe cazuri acesti dinti nu mai au loc suficient sa erupa pe arcada si atunci apar ingesuirile dentare si deci se modifica si ocluzia.Mai exista si alte cauze, oricum cel mai bine este sa incepi cu un control stomatologic. Bafta!