diagnostic neinteles
-
23 Iul 2015, 09:460 0
Buna ziua,
Am fost la un control ginecologic, am urmatorul rezultat la ecografie si nu prea inteleg.. sper ca nu e grav!! Medicul nu mi-a dat prea multe amanunte....
Va cer parerea, poate ati intalnit un astfel de diagnostic:
”Nodul fibromatos intramural – 5 mm.
Ovar stang: formatiune chistica uniloculara – 11 mm, continut trans-sonic fara vegetatii.”
Multumesc mult.
-
27 Iul 2015, 10:43De ce nu il intrebi pe medicul care ti-a eliberat rezultatele despre ce este vorba? „Medicul nu mi-a dat prea multe amanunte....” - este obligat sa-ti dea toate informatiile de care ai nevoie
. Mai bine raspunsul lui decat niste raspunsuri de care nu poti fi sigura
-
27 Iul 2015, 13:35Nimeni altcineva în afară de medicul care te consultă nu te poate lămuri .Cum să pleci din cabinet needificată? Cu atât mai mult cu cât un examen ecografic este cât se poate de particular, nu vei întâlni altă femeie cu exact aceleași caracteristici ale afecțiunii. Fuga înapoi la medic și pune-l să îți explice în detaliu în ce constă problema ta. Multă sănătate!
-
27 Iul 2015, 13:49GINECOLOGUL TREBUIA SA TE LAMUREASCA , poti intreba si medicul de familie ceva generalitati iti va spune !http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/nodul-fibromatos-uter
aici poti pune intrebari de acest fel ...succes si multa sanatate !.