artrita reactiva

•  
    • 6 mesaje
    12 Iul 2015, 17:35
    0 0
    Buna,fetelor!
     am mai trecut careva prin artrita reactiva? din aprilie m-a tot durut un genunchi, din ce in ce, pana am ajuns sa fac analize,in urma carora am fost depistata cu artrita reactiva  la shigella flexneri,o bacterie luata pe fond digestiv.. Am fost internata o saptamana la cantacuzino,iau tratament din luna mai,dar fara analgezice-dicloreum cate 10 zile pe luna, nu pot sta. Doare genunchiul drept, laba piciorului stang.  iau sulfasalazina 4/zi de pe 18 mai.  Stie careva,care e patita, cat dureaza boala asta si cand intra in remisie? Nu am factor reumatoid in sange, dr zice ca nu e poliartrita reumatoida.

dupa ce s-ar duce inflamatia si durerea, ma asteapta si o artroscopie la genunchiul drept, pt ca ligamentele incrucisate si meniscul sunt lezate,dar ortopedul se apuca de mine dupa ce trece artrita. Cam cat timp ar dura recuperarea dupa o operatie la genunchi, astfel incat sa pot merge la munca?(am de urcat-coborat 4 etaje,fara lift), e drumul pana la munca-10 minute pe jos pt un om sanatos, munca e destul de statica insa..

aveti un sfat,va rog?