Se zbate carnea pe mine
-
3 0Bună! De cateva săptămâni simt ca se zbate carnea pe mine pur și simplu vad cum mi se zbate pe picior ,pe mana ,ochiul .Ce îi mai nașpa ca am început să văd și să simt și în burta. Îmi sta capul la sarcina. Sunt stresata maxim doar că sarcina nu cred ca are cum sa fie ciclul este regulat fără nici o zi întârziere la fel ca durata și flux în fiecare luna plus ca eu iau anticonceptionale .Cu anticonceptionale nu am întârziat Mai mult de 10 minute niciodată. Iar legat de relațiile intime prietenul meu ori se protejează ori are grija să nu lase înăuntru că cică el nu are încredere în medicamentele astea.Voi ce părere aveți?Sunt și cam slaba ce-i drept am 44 kg sa simt gazele și să îmi tot dau filme aicea degeaba? Ce sfaturi îmi dati? A mai pățit cineva asa ceva?
-
puscasana said:Bună! De cateva săptămâni simt ca se zbate carnea pe mine pur și simplu vad cum mi se zbate pe picior ,pe mana ,ochiul .Ce îi mai nașpa ca am început să văd și să simt și în burta. Îmi sta capul la sarcina. Sunt stresata maxim doar că sarcina nu cred ca are cum sa fie ciclul este regulat fără nici o zi întârziere la fel ca durata și flux în fiecare luna plus ca eu iau anticonceptionale .Cu anticonceptionale nu am întârziat Mai mult de 10 minute niciodată. Iar legat de relațiile intime prietenul meu ori se protejează ori are grija să nu lase înăuntru că cică el nu are încredere în medicamentele astea.Voi ce părere aveți?Sunt și cam slaba ce-i drept am 44 kg sa simt gazele și să îmi tot dau filme aicea degeaba? Ce sfaturi îmi dati? A mai pățit cineva asa ceva?
De ce amesteci lucrurile? Daca iei anticonceptionale, ciclul e in regula, prietenul foloseste si prezervativ sigur nu e vorba de nicio sarcina. A devenit o sperietoare sarcina in ziua de azi. Mai mult, copilul misca la 4 luni jumatate la prima sarcina si la 4 luni in cap la urmatoarele. Deci n-ai cum sa-l simti la inceput miscand.
Contractura musculara este un simptom al spasmofiliei, deci ai lipsa de calciu sau magneziu, fie nu asimilezi, fie ai "pierderi". Alte cauze ar mai putea fi stresul, afectiuni neurologice.
Fa-ti un set de analize! Si ia calciu magneziu zinc sau magne b6. Dar analizele mai intai, pentru a vedea cauza sigura.
Acest mesaj a fost editat de către Deleted Member: -
Elimina din alimentatie toate produsele care iti fac gaze, macar pentru 1-2 saptamani si vei vedea daca se mai zbate ceva!
elimina toate sucurile si bauturile cu acid!
Elimina cartofii, fasolea boabe, mazarea, varza si laptele dulce.
Ai grija sa nu mananci fructe inainte de masa sau imediat dupa masa, pentru ca fermenteaza in burtica si produc gaze. Fructele se manaca cu 2 ore inainte de mancare sau 2 ore dupa ce ai mancat mancarea, evitandu-se astfel fermentarea lor in burtica.
Intr-adevar esti cam slaba la 44 kg, posibil si carente de vitamine, nu ti-ar strica sa faci si niste analize medicale si sa vezi cu cate kilograme esti sub normal.
-
Puscasana, ai 44 de kg la ce inaltime?
Maricon, poate e micuta ca statura...
Acest mesaj a fost editat de către Deleted Member: -
puscasana said:44 kg și 1.68 înălțime
Da, chiar esti slabuta rau. Ai probleme cu tiroida cumva? Persoanele cu hipertiroidie sunt foarte slabe, nu reusesc sa puna kg pe ele, sunt sub limita greutatii normale, se lupta pentru fiecare kg. Bine ca sunt multe alte simptome in afara de greutate sub limita normala, dar asa s-ar putea explica si lipsa mineralelor din organism si greutatea .
La 1, 68 m ar trebui sa ai 53/ 55kg.
Multa sanatate!