infectiile urinare
-
26 Apr 2005, 15:240 0cum scapam si ne protejam de infectiile urinare? in timpul sarcinii a aparut klepsiella si nu m-ai scap de ea! am urmat un tratament cu ciclofloxacina si ovule si nu mi-a trecut!mi-a fost foarte rau de la tratament, dar l-am dus pana la capat! cine m-a ajuta si pe mine cu un sfat?
-
26 Apr 2005, 15:45am si eu klepsiella am facut tratament cu augmentin de 500mg si ovule cu augmentin si vitA cred ca nu mi-a trecut am acelasi usturimi si nu stiu daca au trecut 3 sapt de la tratament eu cred ca trebuie sa mergem si la urolog si s-o luam si pe calea naturista poate poate......
-
26 Apr 2005, 16:58Vedeti ca puteti gasi in paginile din urma tot aici la sanatate informatii mai multe despre infectiile astea urate. S-a discutat acest subiect pentru o perioada destul de lunga.
Asta e link-ul. (subiectul s-a numit "Infectii urinare again")
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=8426&forum=5
Sper sa va fie si voua de folos! Multa sanatate! -
27 Apr 2005, 09:59buna!eu am avut probleme cu e-coli iar pentru mine mai bune decat "n" tipuri de antibiotice au fost uricolul, tinctura de echinaceea plus mult ceai combinat de matase de porumb si coditze de cirese. sanatate multa!
-
27 Apr 2005, 22:07va multumesc pentru sfaturi! am reusit sa intru de abia acum pe site!