Ureaplasma

•  
    • 2 mesaje
    3 Iul 2015, 19:32
    0 0
    Buna seara. Intru sa scriu aici despre subiectul ureaplasma pentru ca m-am chinuit un an si ceva ca sa scap. Si sper ca povestea mea sa ajute si altora, pentru ca eu am intors internetul pe dos in cautare de informatii. Acum un an am pierdut o sarcina, dovedindu-se in urma investigatiilor ca vinovata ar fi Ureaplasma. Si am inceput tratamentul...evident conform antibiogramei...antibiotic, doxicilina. Am avut toate reactiile adverse posibile, dar mi-am dus tratamentul la capat, numarand zilele ca sa termin bulinele si sa refac analiza. A iesit iar pozitiv. Am reluat iar o noua runda de antibiotic.acelasi rezultat...pozitiv. Am facut pauza cam juma de an...si evident mi s-a recomandat iar antibiotic...oflaxocina cred. De la prima pastila, am inceput sa am simptomele unui soc anafilactic si am ajuns la urgenta cu perfuzii. Doar de la o pastila! Am constientizat ca antibiotice nu mai pot lua, ca-mi distrug organismul si de bacteria asta tot nu scap, asa ca am inceput sa caut tratamente naturiste. Am gasit postat pe un site de un tratament cu tincturi de brusture, afin si ienupar. Am ajuns la plafar si mi le-am luat. Dar farmacista de la plafar mi-a recomnadat niste pastille naturiste BIOMICIN Forte. Asa ca a urmat o cura de 10 zile, in care luam de 3 ori pe zi cate juma de lingurita din fiecare tinctura si de 3 ori pe zi cate 2 pastile de Biomicin forte. Am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine si in afara de scopul pentru care le luam, parca respiram mai usor, nu mai eram balonata iar digestia era de invidiat. In plus, si partenerul meu a urmat tratamentul, iar in perioada de 10 zile...totul protejat. Am tinut acest tratament in iunie, la inceput...iar acum o saptamana m-am dus sa refac analiza. Cam sceptica de altfel...Imi vine sa postez buletinul de analize pe care scrie...negativ negativ. Sper ca mesajul meu sa foloseasca cuiva si sa scape la fel de usor, ca si mine, de aceasta bacterie...fara antibiotic, fara pansamnente gastrice, fara stari de rau sau mancarimi de piele. AAA...din tratamentul dat de dr, mi-am administrat in toate cele 10 zile cate un ovul...cam asta a fost tratamentul complet!