dureri de sani
-
3 Iul 2015, 08:240 0
Buna
Am 25 de ani , cam de o saptamana am dureri ingrozitoare in zona sanilor, mai exact la bicepsi, nu ma dor sanii efectiv , in interior si nu imi simpt mameloanele mai sensibile la atingere dar nici nu s-au intarit de vreun fel . In fiecare dimineata trec prin niste groaznice , uneori ma dor chiar si atunci cand merg, nu ii mai permit nici prietenului sa ii atinga.
Aceste dureri au aparut brusc , de doua lunii trec prin foarte mult stres, licenta, serviciu, seful plecat am preluat munca lui si a mea , de doua saptamaani am spoting si astazi cred ca mi-a vent menstruatia, e ceva mai abundent ca cel din zilele precedente dar nu sunt sigura. Nu am luat brusc in greutate, am o greutate de 65 de kg la 1 ,65 si sunt si ei destul de mari, de sport nu se pune problema chiar nu am avut timp de asa ceva.
In concluzie ma dor muschii de sustinere ai sanilor si putin cei laterali, nu sanii in sine , ce ar putea cauza durerile astea? sa ma ingrijoresc si sa merg la medic? si cum naiba scap de ele?
Multumesc mult fetelor :D
-
3 Iul 2015, 19:42Am trecut si eu prin asa ceva...si cu toata frica adunata...m-am dus la o ecografie mamara. Rezultatul a fost ca nu e nimic in neregula cu sanaii mei (din ce ne imaginam noi)...doar ca geanta mea de zi cu zi e prea grea si ar trebui sa renunt la un asa bagaj sa-l car zilnic. In plus, durerile pot fi cauzate si de un sutien mai rigid, sau de pozitia de stat la birou...etc etc. Ce pot sa-ti spun...ca sa te linistesti...e ca dr. mi-a zis ca sanii nu dor in caz de cancer mamar. Poate fi vorba poate si de un dezechilibru hormonal...organismal la varsta ta e pregatit de a concepe. El nu stie de licenta, stress, serviciu...Eu am ascultat sfaturile dr. si mi-am revenit la normal...in sensul unei vieti sexuale intense...evident la sfarsitul zilei pline de stress si deadline-uri...
-
6 Iul 2015, 16:08Buna ziua.Un produs natural din plante medicinale pe care vi-l recomand sa il luati in consuiderare este Suport premenstrual care regleaza ciclul menstrual, echilibrează producţia de estrogeni şi progesteron, este antiinflamator, antialgic, antispastic, hemostatic (reduce fluxul menstrual abundent) si scade turgescenţa sânilor.Cel mai indicat este sa faceti un consult medical in urma caruia se pot face recomandarile cele mai indicate.Multa sanatate!