Postinor2!

•  
    • 40 mesaje
    26 Apr 2005, 11:00
    0 0
    Am luat in ultima luna jumate de 3 ori acest medicament si acum sunt speriata ca mi-a zis medicul ca se poate lua o data la 6 luni!Oare care pot fi urmarile??Va rog sa ma jutati daca puteti!
  •  
    • 81 mesaje
    26 Apr 2005, 11:23
    0 0
    Mie mi s-a intamplat sa iau vreo 3 ani postinor, aproape in fiecare luna. Bine, eram mult mai tanara si habar nu aveam pe ce lume traiesc, din pacate. Haide sa iti povestesc ce efecte a avut la mine, efecte de altfel confirmate de un doctor: m-am ingrasat si nu am mai putut da jos niciodata, mi-au aparut fire de par pe gat, care cu timpul s-au inmultit si acum stau tot timpul cu penseta si e un super chin. Utima oara cand am luat postinor, adica inainte de a ma decide ca e cea mai mare prostie, mi-a venit ciclul si m-a tinut 3 saptamani. Am crezut ca o iau razna. Nu mai aveam nici un pic de putere, parca mi se scursese tot sangele din mine. Si atunci m-am speriat groaznic si am jurat ca nu mai iau niciodata. Asta se intampla in 1997 si m-am tinut de cuvant.
    Sunt si alte mijloace de protectie. Gandeste-te ca postinorul este recomandat pentru partide de sex accidentale, rare si nu trebuie in nici un caz considerat un mijloc de protectie de zi cu zi.
  •  
    • 9835 mesaje
    26 Apr 2005, 11:54
    0 0
    De 3 ori in 6 saptamani??? AU!

De ce n-ai citit prospectul?
  •  
    • 193 mesaje
    26 Apr 2005, 16:16
    0 0
    nici eu nu vreau sa te sperii, dar si eu am luat postinor o singura data si am facut foarte foarte urat. la cateva zile am inceput sa sangerez, desi avusesem ciclu cu o saptamana in urma (in mod normal poate nici nu ar fi fost nevoie de postinor, fiind dupa ciclu), dar nu ca la o menstruatie, ci cu sange cum curge dintr-o rana. cu dureri cumplite de ovare, m-a tinut vreo doua zile. am mers in prima noapte cand s-a declansat la medic, am luat medicamente (antibiotic si nu mai stiu ce) si a trecut. nu mai iau orice ar fi.

parerea mea. daca te simti bine, zi multumesc si uita ca exista pastilele astea. exista prezervative, anticonceptionale si sterilete, nu trebuie sa ne sfaramam ovarele cu tot felul de prostii.
    sanatate si pupici.
  •  
    • 72 mesaje
    26 Apr 2005, 16:57
    0 0
    Imi primul rand imi place id-ul tau: prapadita....

In al doilea, depinde si de corpul fiecareia.
    Am luat si eu, e adevarat cu pauze de 2-3 luni, e adevarat de 2 ori doar, dar nu am avut nimic, nici sangerari, nici dureri...

sper ca vei fi la fel de norocoasa ca mine
  •  
    • 40 mesaje
    27 Apr 2005, 15:07
    0 0
    Vreau sa va multumesc de tot pentru mesajele voastre, mi-au fost foarte de folos!Intradevar si eu am avut sangerari la fix 5 zile de la luarea medicamentului dar a tinut 4 zile si a fost foarte lejer de parca ar fi fost un ciclu obisnuit, in legatura cu firele de par pai de asta ma tem si eu pt ca mai demult am facut un tratament cu Elocom, care are hormoni si mi-au aparut cateva fire de par pe fata dar nu sunt prea vizibile sper sa nici nu fie, iar cu ingrasatul pai am pofte recunosc dar incerc sa ma controlez!Pai as lua anticonceptionale dar la varsta mea(17 ani) nu prea se recomanda, deci...........Mersi in ca o data !
  •  
    • 2 mesaje
    27 Apr 2007, 13:17
    0 0
    Si eu am luat postinor mai mult decat ar fi trebuit(nu sunt mandra de asta); am luat postinor duminica seara (22.04) si dupa 12 ore o a doua doza; luni seara a explodat prezervativul asa ca marti dimineata(24.04) am luat din nou si dupa 12 a doua tableta; asta inseamna 4 tablete in 3zile;
    INTREBARE : La ce sa ma astept????
  •  
    • 83 mesaje
    27 Apr 2007, 19:05
    0 0
    aveti grija fetelor, pe prospect scria inainte ca se poate lua de 4 ori pe luna(asta prin 2000, sa zicem) si apoi s-au mai facut studii si firma producatoare a modificat prospectul, acum se poate lua o doza de 2 cp pe an. Mai mult e prea mult. Decat sa tot iei Postinor, chiar daca ai 17 ani, medicul iti poate prescrie niste contraceptive zilnice, mergi si vorbeste cu el.
  •  
    • 2331 mesaje
    27 Apr 2007, 21:36
    0 0
    eu am ramas gravida cu tot cu postinor, luat 2 pastile in decurs de o luna juma
  •  
    • 64 mesaje
    28 Apr 2007, 03:02
    0 0
    care este termenu maxim in care se poate lua postinor
  •  
    • 80 mesaje
    28 Apr 2007, 08:05
    0 0
    auoleu. pai eu luasem de 2 ori intr-un an, Postinor 2, la interval de vreo 8 luni, si credeam ca e sfarsitul lumii (eu ma informasem f serios inainte sa iau asa ceva), iar tu ai luat 4 intr-o luna?! eu m-am simtit atat de rau de la pastilele astea, ca am jurat ca nu mai iau in veci asa ceva.
    la 17 ani, daca ai si problema cu ovarele, e chiar indicat sa iei anticonceptionale.
    crede-ma, Postinorul asta e ok 1 data, in situatii de mare criza, dar renunta la ele, ca sunt un dezastru pentru organism. o sa caut si o sa postez site-urile pe care am citit eu acum vreo 2 ani de Postinor, ca sa vedeti toate despre ce e vorba cu pastilele astea.
  •  
    • 64 mesaje
    7 Mai 2007, 00:08
    0 0
    au trecut 7 zile de cand am luat ultima pastila de postinor si...nik...nicio sangerare.daca nu are loc aceasta sangerare inseamna ca...sunt insarcinata???are vreo relevanta daca fac un test de sarcina acum sau sa mai astept???menstruatia trebuie sa mi vina sapt viit
  •  
    • 47 mesaje
    7 Mai 2007, 00:21
    0 0
    .
  •  
    • 47 mesaje
    7 Mai 2007, 00:24
    0 0
    .
  •  
    • 220 mesaje
    7 Mai 2007, 23:43
    0 0
    prapadita, la 17 ani nu e rau sa iei anticonceptionale. Postinorul face mult mai mult rau pentru ca are continut ridicat de estrogen care e o doza - soc pentru organism.
    Poate sa fie sangerare sau nu dupa Postinor, eu am luat o singura data si ciclul mi-a venit dupa vreo 3 luni!!!
    Se pare ca fiecare organism reactioneaza altfel.
  •  
    • 698 mesaje
    8 Mai 2007, 07:50
    0 0
    vai fetelor de ce nu luati voi anticonceptionale si scapati de dureri de cap? in maxim 24-36 ore, dar nu-ti recomand sa ajungi la 36 ca-i scade puterea. postinor e doar ca o ultima solutie nu ca cea mai rapida si eficienta. va dereglati singure si apoi va intrebati oare ce ati patit....doamne-doamne!

si la 17 ani daca te duci la ginecolog iti recomanda el/ ea niste anticonceptionale adecvate...a... si el musai tre sa se simta bine fara sa se gandeasca ca tie iti face rau? fii mai egoista un pic. si pt a-ti stabili ce anticonceptionale iti trebuie nu te urca pe masa sub nici o forma. doar o discutie si eventual analize la sange si tensiune. bafta
  •  
    • 164 mesaje
    8 Mai 2007, 15:32
    0 0
    poate sunt eu mai prapastioasa, dar m-am crucit de ce am citit!
    prostinorul nu este o metoda contraceptiva si provoaca dereglari hormonale. nici nu se ia dupa ureche. in urma cu ceva ani s-a rupt prezervativul in timpul unui act sexual si, sa fiu sigura, m-am dus dimineata la doctor, m-a consultat, am stat de vorba si mi-a dat 2 pastilute. nu vreti sa stiti cat de rau mi-a fost dupa ele!
    eu zic sa aveti mai multa grija de voi, sa va ganditi mai mult la sanatatea voastra si la urmari!
    va pup!