Logest - Anticonceptionale
-
22 Iun 2015, 19:000 1Salut!
Vin de la medicul endocrinolog care mi-a prescris aceste pastile pt un dezechilibru hormonal (hormoni masc mariti, de unde si menstruatia neregulata, pilozitate relativ mare, acnee medie.. cateva cosuri si puncte albe care sunt din ce in ce mai frecvente. *de mentionat ca am 21 de ani si o dieta bine pusa la punct, fara excese de zahar, fainoase, alcool, etc.)
As vrea o a2-a parere vis-a-vis de aceste pastile inainte sa ma apuc de tratament.
Sunt cam sceptica atunci cand vine vorba de pastile, iar astora trebuie acordata o seriozitate mai mare.
Stiu ca sunt hormonii intr-o concentratie mica si n-ar trebui sa fie probleme prea mari, dar eu n-am avut menstruatie regulata niciodata (ba chiar nu aparea 2-3 luni bune). Am facut tratament cu Duphaston (nu sunt anticonceptionale) acum 2 ani si s-a reglat, dar acum iar vine neregulat..
De unde voi avea garantia ca dupa terminarea tratamentului cu Logest (6 luni- 1 an) nu va aparea acelasi dezechilibru? Please help... -
7 Iul 2015, 14:35buna, si eu am luat logest, au fost cele mai bune pentru mine din cate am incercat. Tot asa am avut menstruatie neregulata si vreau sa iti spun ca dupa cateva luni deja imi venea la data fixa. Ideea este sa nu abuzezi de ele...adica sa le iei cum trebuie si sa le termini cand trebuie. Am facut greseala sa incep inca un blister ca sa imi intarzii menstruatia pt ca eram in concediu si am luat cu o sapt in plus, si evident ca mi s-a dat totutl peste cap. Sanatate!
-
20 Iul 2015, 13:29Fiica prietenei mele, în vârstă de 22 de ani , s-a confruntat cu aceeași problemă descrisă de tine și a rezolvat-o cu același tratament . Și ea a fost sceptică, dar acum , când menstruația apare fix la un interval de 28 de zile și aproximativ în același interval orar, este mai mult decât încântată și încrezătoare .
Îți doresc să rezolvi repede și cu bine acest inconvenient !