menstruatie timpurie

•  
    • 1 mesaje
    8 Iun 2015, 22:38
    0 0
    Buna seara, am 24 de ani si ma apasa ceva ganduri, luna trecuta, am intretinut relati sexuale cu iubitul meu, dupa care am luat pastila de a doua zi. Nu sunt ok cu ceea ce am facut dar am considerat ca este corect avand in vedere ca am comis-o. Pana la prima menstruatie am mai intretinut relatii sexuale, in care nu s-a mai intamplat nici un accident. inainte de a-mi veni am avut niste secretii maro inchise, destul de abundente,dupa care mi-a venit menstruatia si a tinut mai putin cu 2 zile de cat era de obicei. luna aceasta mi-a venit menstruatia cu doua saptamani mai devreme, insotita de usturime in momentul urinarii.
    Sunt destul de panicata si v-as ruga cu un sfat!!!
    Multumesc 
  •  
    • 7959 mesaje
    9 Iun 2015, 04:47
    0 0
    Menstra poate veni si peste o sarcina, fa un test mai bine sa fii sigura.
    Pilula de a doua zi iti da peste cap tot, dar usturimea de care zici n-are nici o legatura cu ea. Vezi sa n-ai vreo infectie urinara ceva. Poate iubitul tau mai "poposeste" si prin alte locuri si ti-o fi adus vreo "surpriza".
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Iun 2015, 07:24
    0 0
    ella1961 said:Buna seara, am 24 de ani si ma apasa ceva ganduri, luna trecuta, am intretinut relati sexuale cu iubitul meu, dupa care am luat pastila de a doua zi. Nu sunt ok cu ceea ce am facut dar am considerat ca este corect avand in vedere ca am comis-o. Pana la prima menstruatie am mai intretinut relatii sexuale, in care nu s-a mai intamplat nici un accident. inainte de a-mi veni am avut niste secretii maro inchise, destul de abundente,dupa care mi-a venit menstruatia si a tinut mai putin cu 2 zile de cat era de obicei. luna aceasta mi-a venit menstruatia cu doua saptamani mai devreme, insotita de usturime in momentul urinarii.
    Sunt destul de panicata si v-as ruga cu un sfat!!!
    Multumesc 

din cauza pastilei de dupa sex, organismul tau a luat-o razna pentru cateva luni. acum perioada ferila poate avea loc oricand, nimeni nu poate stii, din cauza "bombei" hormonale pe care ti-ai bagat-o in corp.
    Usturimile de la urinat sunt semne de infectie urinara sau vreo boala venerica care ti-a afectat si aparatul uro-genital. Mergi la gineoclog si fa-ti un test citologic.
    Sexul fara prezervativ nu-ti aduce numai sarcini nedorite, ci si boli cu transmitere sexuala!