ciclu dupa 18 zile???
-
25 Apr 2005, 08:370 1Feyelor,ajutor!Sunt tare speriata,mi-a venit ciclul la doar 18 zile dupa precedentul si nu stiu ce ar putea sa fie!De obicei se intampla la 28-30 zile iar acum nu stiu ce sa cred si ma tem rau de tot sa nu fie ceva semn rau...Stiu ca ar trebui sa astept sa vad ce se intampla luna viitoare sau sa merg direct la medic?oare ma puteti ajuta voi cu un sfat?A mai patit cineva?Va rog sa-mi dati un sfat!Va multumesc.Am uitat sa mentionez ca am 35 de ani,nu sunt chiar "tinerica".
-
25 Apr 2005, 10:15Nu cred ca e o problema atat de mare. Si eu am avut asemenea probleme, e adevarat ca aveam vreo 20 de ani atunci. Vreo doua luni una dupa alta mi-a venit de cate doua ori pe luna, adica la cca. 14 zile.
Am fost la ginecolog care mi-a spus ca e vorba de o dereglare hormonala mi-a dat niste pastile mici, pe care le-am luat si de atunci nu am mai avut probleme de genul acesta. -
25 Apr 2005, 10:28E foarte posibil sa fi racita .. Se mai intampla, dar cel mai bine ar fi sa discuti cu un medic .. Iei anticonceptionale ?
-
25 Apr 2005, 10:37Mie un stres foarte puternic imi mai provoaca asa ceva. M-am obisnuit, nu mai intru in panica.
-
25 Apr 2005, 11:08Va multumesc mult!Parca mi-a mai venit putin inima la loc,ma bucur ca nu ati zis din prima ca e vreo tumoare,chist,sau alte grozavii...sper sa nu fie ceva grav,mai astept sa vad cum va merge luna urmatoare.Sincera sa fiu imi cam ajunge o data pe luna,de doua ori e deja prea mult pentru mine...Va multumesc ca mi-ati raspuns,e bine sa va am alaturi de mine!Va pup