Ciclu de 2 ori pe luna

•  
    • 4 mesaje
    15 Mai 2015, 18:36
    1 0
    Buna ziua, ma numesc georgiana am 16ani jumatate și ma confrunt cu o problema : De cand mi a venit ciclul adică 12 ani niciodata nu imi vine pe aceiasi data! Fiecare data diferă ! Am dureri de spate si crampee! Astăzi însă mi sa intamplat ceva nou, mi a venit ciclul pentru a 2 a oară luna aceasta! La distanță de 10 zile! Mentionez ca am fst racita si încă mai sunt puțin! Am avut febra 39 si dureri de spate groaznice! Imi poate spune cineva daca este vorba de o problema gravă?
  •  
    • 7959 mesaje
    16 Mai 2015, 05:21
    0 0
    Pe mama de ce nu o intrebi, crezi ca nu stie sa iti raspunda? Mergi la medic pentru ca nu e normal!
    N-are nicio legatura cu raceala sau cu febra.
  •  
    • 4 mesaje
    16 Mai 2015, 07:38
    1 0
    Nu as vrea sa vb cu mma despre asta pt ca este o fire dificila care mai mult m ar încurca decât m ar ajuta...
  •  
    • 7959 mesaje
    16 Mai 2015, 10:25
    0 0
    Cum sa te incurce mama cand este vorba de sanatatea ta?
    La 16 ani asa ni se pare ca mama este dificila, dar cand avem o problema prima la care cerem ajutor ar trabui sa fie ea. Menstruatia se mai deregleaza cateodata, din diverse motive, nu e un capat de tara. Du-te la medicul de familie macar si vorbeste cu el. Probabil ca iti va da sa iei niste pastilute pentru reglare, dar daca ti-ai inceput viata sexuala mergi la un medic ginecolog.
    Acest mesaj a fost editat de către Deleted Member: 16 Mai 2015, 10:26
  •  
    • 4 mesaje
    16 Mai 2015, 14:18
    0 0
    Nu mi am inceput viata sexuală și de ăsta nu ma ingrijorez de probleme mai grave! Dar totusi de doua ori pe luna mi se pare ceva nou! E posibil ca daca mi a venit acum sa nu mai vina luna viitoare?
  •  
    • 7959 mesaje
    16 Mai 2015, 14:49
    0 0
    Nu cred, oricum nu exista o regula aplicabila tuturor, in afara de cea care spune ca o data pe luna e musai sa vina. Nu te lua dupa sfaturile de pe forum, mergi la medicul de familie si te sfatuieste cu el/ea!
  •  
    • 4 mesaje
    17 Mai 2015, 08:58
    0 0
    Ok! va multumesc mult pentru sfaturi
  •  
    • 128 mesaje
    18 Mai 2015, 15:54
    0 0
    Buna ziua.Un remdiu natural util in dezechilibre hormonale este Suport premenstrual, sub forma de capsule ce contin pulberi si extracte din plante medicinale cu rol in reglarea secretiei ovariene şi restabilirea echilibrul endocrin al femeii.Are efect reglator al ciclului menstrual, echilibrează producţia de estrogeni şi progesteron, este antiinflamator, antialgic, antispastic (combate spasmele musculaturii netede), hemostatic – reduce fluxul menstrual abundent si scade turgescenţa sânilor.Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.Se administrează cu 7-10 zile înainte de menstruaţie.În caz de ciclu abundent şi neregulat, se administrază pe parcursul întregii luni.
    Cel mai indicat este sa consultati un medic care sa aiba specializare in fitoterapie, pantru a va face recomandari corespunzatoare situatiei in care va aflati.Multa sanatate!
  •  
    • 5609 mesaje
    22 Mai 2015, 01:57
    0 0
     Ciclul, de 2 ori pe luna este normal, daca vine la inceput si la sfarsit de luna, adica cu o frecventa de 26-28 de zile,  dar la 10 zile, nu este normal, chiar daca ai fost racita!
    Mergi la un control ginecologic, doar un medic poate sa puna un diagnostic si asta in urma unui control si a unor analize medicale.