as vrea un sfat ,va rog!
-
0 0am 22 ani si de cand mi-a venit menstruatia(la 15 ani)am avut doar probleme,adica o luna venea 8 ba etc
am fost la diversi medici care diagnosticau ba anexita ba ovare inflamate,etcpana la urma am inceput sa iau anticonceptionale si cat am luat a fost ok (aveam menstra)din pacate le0am schimbat fff des(tot la recomandarea medicului)_pt ca nu ma impacam cu nici un tip.tin sa precizez ca am tot luat logest, microgynon ,diane35, novinette,si dupa 3 luni schimbam(aveam tot felul de reactii adverse)cand am renuntat nu mi-a venit ciclul 1 an. ...iar controale si medici...am facut iar injectii cu progesteron sa -mi vina si sa pot lua un nou tip de anticonceptionale.nici acum nu e bine...de dureri nici nu mai vorbesc..am fost si la centrul medical sanador si mi s-a spus "disfunctionalitate a ovarelor si uter in atv foarte mic"nici nu stiu in ce directie sa o mai iau.multumiri daca raspundeti
eu revin aici peste 2 zile. -
Sunt curioasa daca ti-au facut vreo ecografie. Asta unu la mana. Si 2 la mana.. de cat timp iei anticonceptionale si CE medic ti-a recomandat sa schimbi ATATEA?!? Nu-i o loterie cu anticonceptionalele astea, nu incerci orice varianta posibila pana gasesti combinatia castigatoare!
Zi-mi cam ce reactii adverse aveai cand luai contraceptivele, daca le asociai cu alte medicamente sau daca fumai, daca te mai stii cu vreo alta boala si daca atat timp cat ai luat pastilutele alea multe si diverse aveai menstra regulata si mai putin dureroasa decat inaintea pastilutzelor.
Intre timp incerc sa aflu programul unui prof de-al meu, ginecolog f bun de la Spit. Militar.
Te pup si ai grija de tine! -
mah, eu nu inteleg ce medic ti-a prescris tie anticonceptionale in conditiile in care tie nu-ti vine ciclu... intentionezi sa fii sterila sau ce?!? insasi faptul ca iti vine o data la 8 luni ar trebui sa-ti dea de gandit ca e vorba despre o disfunctionalitate a ovarelor. aceasta poate sa fie fizica, datorata vreunei malformatii, chist,etc, sau hormonala. du-te si fa-ti dozarile hormonale de rigoare si schimba medicul. succes.