Ce sa fac?

•  
    • 687 mesaje
    8 Apr 2015, 09:24
    0 0
    Buna Evelor!!! Ca sa spun pe scurt, am plecat de la baba, deja jignirile ei si vorbele aruncate fara rost m-au determinat sa plec la iubitul meu Mi-am gasit job la un dry cleaning si merge super bine. In fine, saptamana trecuta am lucrat peste program , mai precis ora 10 noaptea (eu incepand de la ora 9 dimineata). Am terminat aceasta saptamana nebuna iar duminica am observat o sangerare, nu am dat importanta. Eu de sambata trecuta nu am mai fost la lucru avand liber pana marti, marti am inceput lucrul. Aceasta sangerare e similara cu menstruatia din utimele zile. Ultima menstruatie am avut-o acum 2 saptamani. Sa fie oare de la stresul de la munca si s-a declansat abia acum? Si inca o intrebare: sa intrerup anticonceptionalele pe perioada asta? Nu am timp sa ma duc la doctor si chiar daca as avea este extrem de scump si dupa cum am spus nu am timpul necesar.Chiar si cu programare astepti cu orele sa intri la consult si aici sistemul medical lasa de dorit....ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc si sarbatori fericite :* !
  •  
    • 687 mesaje
    8 Apr 2015, 10:10
    0 0
    Sa fie oare de la stresul si orele prelungite de munca? Intradevar a fost munca istovitoare dar sa fie oare asta problema?
  •  
    • 687 mesaje
    8 Apr 2015, 10:41
    0 0
    Da o sa dau in tara un telefon, dar ma gandeam ca vreuna dintre voi a patit asa ceva sau stie cauza unei astfel de dereglari :*
  •  
    • 292 mesaje
    13 Apr 2015, 20:27
    0 0
    Nu te linisti doar pe faptul ca ar putea fi de la stres !!! Dute la un doctor urgent si nu te juca cu sanatatea ta !! Este important sa stii despre ce e vorba pentru a preveni aceste lucruri ca iti pot afecta viata in totalitate !! Sper sa nu fie ceva grav desi astfel de sangerari nu sunt normale. Bafta !