Acupunctura
-
0 0Îmi poate recomanda cineva un cabinet bun de acupunctura în București?As prefera sa fie bărbat.Stiu ca pe internet gasesc multi dar as prefera sa-mi recomande cineva care a încercat și a fost mulțumit. Multumesc anticipat!O zi frumoasa tuturor!
-
veracara said:Îmi poate recomanda cineva un cabinet bun de acupunctura în București?As prefera sa fie bărbat.Stiu ca pe internet gasesc multi dar as prefera sa-mi recomande cineva care a încercat și a fost mulțumit. Multumesc anticipat!O zi frumoasa tuturor!
Sa stii ca barbatii acupunturisti inteapa doar cu acele de acupunctura, categoric nu satisfac si sexual, daca acolo te duce gandul, ca eu altfel nu vad de ce ai prefera un barbat cand si femeile pot fii la fel de bune profesioniste!
Personal, eu stiu o doctorita acupunturista, foarte, foarte buna, care practica acupunctura de peste 20 de ani in Romania, baiul este ca nu da consulatii in Bucuresti.
-
Tu ai probleme grave, și nu glumesc.
Ce te privește pe tine ca prefer eu un barbat?Poate ca sunt mai profesionali? Nu te ai gandit?
Ești de o răutate incredibila.Sa știi ca o impresie buna nu dai.Tind sa cred ca asemenea persoana ești tu, de iti
vin asemenea idei.
Dacă ai vedea cum arat și cum sunt ai înțelege ca nu mi-ar fi greu sa găsesc un barbat.
Stau cu unu și mă satisface cum trebuie, nu am nevoie de alții.Gaseste-ti și tu unu cum trebuie și poate mai scapi de veninul cel îl porti.
Sunt SCÂRBITA ce pot gândi unii.Ce minte bolnava sa ai. -
veracara said:Tu ai probleme grave, și nu glumesc.
Ce te privește pe tine ca prefer eu un barbat?Poate ca sunt mai profesionali? Nu te ai gandit?
Ești de o răutate incredibila.Sa știi ca o impresie buna nu dai.Tind sa cred ca asemenea persoana ești tu, de iti
vin asemenea idei.
Dacă ai vedea cum arat și cum sunt ai înțelege ca nu mi-ar fi greu sa găsesc un barbat.
Stau cu unu și mă satisface cum trebuie, nu am nevoie de alții.Gaseste-ti și tu unu cum trebuie și poate mai scapi de veninul cel îl porti.
Sunt SCÂRBITA ce pot gândi unii.Ce minte bolnava sa ai.
Creier de bibilica!
In conceptul tau, doar barbatii pot fii buni profesionisti, nu si femeile.
Mi-e sila de prostia unora ca tine, care nu vede mai departe de varful papucului lor, mai pune-ti mana naibii pe carte si cititi, accesati internetul si vedeti ca-i informatie destula acolo.
Cat privesc parerile si sfaturile care le dau eu aici, nu-ti sunt prietena sa te pup in fund, ca atare sunt aici sa-ti spun vedere-n fata unde gresesti si cum ai putea sa corectezi situatia.
Ma doare-n cot daca ma asculti sau nu, ti-am mai spus, nu sunt prietena ta sa te periez. -
Pune tu mana pe bunele maniere, cărțile pe care le citesc eu habar nu ai tu ca exista.Mai mult de Sandra Brown nu cred ca ai citit.
Din moment ce am fost dezamăgita de neprofesionalitatea
femeilor, e dreptul meu sa nu mai încerc.Doar nu arunc aiurea banii.
Sunt moduri și moduri de a arata cuiva ca greșește.Modul tău e unu care lasă de dorit.Prin asta ai arătat ce persoana ești și ce minte ai.Trebuie sa fii tare frustrată și nefericita.Mai bine vezi prima unde greșești tu de ai o asemenea atitudine.
Acest mesaj a fost editat de către veracara: -
veracara said:Pune tu mana pe bunele maniere, cărțile pe care le citesc eu habar nu ai tu ca exista.Mai mult de Sandra Brown nu cred ca ai citit.
Din moment ce am fost dezamăgita de neprofesionalitatea
femeilor, e dreptul meu sa nu mai încerc.Doar nu arunc aiurea banii.
Sunt moduri și moduri de a arata cuiva ca greșește.Modul tău e unu care lasă de dorit.Prin asta ai arătat ce persoana ești și ce minte ai.Trebuie sa fii tare frustrată și nefericita.Mai bine vezi prima unde greșești tu de ai o asemenea atitudine.
Vad ca habar nu ai cu cine vorbesti....poate mai citesti totusi ceva carti sa-ti dezvolti vocabularul si gandirea.
Cat despre mine si Sandra Brown, din pacate nu am citit nimic de ea si nu-s interesata sa-i citesc cartile, am alte preocupari mai elevate decat povesti siropoase pentru femei labile.
Du-te mai bine sa te culci ca ti-ai obosit creierul!