Remediu alergie la polen
-
15 Mar 2015, 18:090 1Buna ziua,
Mama mea sufera de alergie la polenul de la anumiti copaci si de la cereale. Se manifesta primavara cu mancarimi de ochi, nas, stranut incontinuu, curgeri la ochi, tuse. A facut mai multe teste si a fost diagnosticata cu rinita alergica si astm bronsic sezonier. A luat niste pastile si inhalator. Dupa 1 an nu a mai avut nevoie de inhalator, a ramas doar cu Claritine, dar primavara tot trece prin aceleasi simptome.
Voiam sa va intreb: mai sufera cineva de aceasta afectiune? Imi puteti recomanda un alergolog bun care sa ii dea si alte solutii mai eficiente?
Multumesc mult! -
17 Mar 2015, 16:45Buna ziua.Se pot face cure de administrare cu capsule Noni si echinaceea, care au efect antihistaminic, timp de 1-2 luni.Dupa o pauza de o luna tratametul se poate relua.Tratamentul poate fi asociat si unui alt tratamet antialergic.
-
22 Mar 2015, 12:58Buna ziua! Si eu am fost diagnosticata tot cu rinita alergica si inteleg foarte bine prin ce trece mama ta. Medicul cu care urmez de peste 1 an, Adriana Tudose (Provita), mi-a facut teste cutanate prick la aeroalergene la inceput si astfel mi-a initiat imunoterapia alergen specifica care, in cazul meu, are succes pana acum. Nu am mai avut crize, iar simptomele au fost usor de gestionat. Extractele alergenice pe care mi le-a administrat sunt preparate obtinute prin extractia componentelor active din substantele de origine animala sau vegetala intr-o cantitate adecvata. Cel mai important este calitatea produselor alergenice care reprezinta cheia succesului atat in diagnostic cat si in tratament. Asa ca aveti grija. Eu o recomand cu incredere pe dna dr. daca vrei sa mai cauti si alte pareri legate de alergiile mamei tale. Sanatate si sper ca am fost de folos!
-
22 Mar 2015, 13:00Va multumesc mult tuturor pentru informatii, imi sunt de mare ajutor. O sa iau in considerare sfaturile voastre. Zi frumoasa!
-
18 Iul 2015, 18:29
Buna fetelor,
Pentru cine e interesata de cura de 4 luni pe care am urmat-o pentru a scapa de alergie,
scrieti-mi la mireluca_19@yahoo.com sau apelati-ma: 0746 259 276
PS: fara efecte adverse