nodul la san

•  
    • 3 mesaje
    11 Mar 2015, 09:34
    0 0
    Buna ziua, as dori un răspuns cat mai serios din partea persoanelor cunoscatoare. Mulțumesc. Acum sa încep.. In urma cu 2 ani de zile am fost diangosticata cu un nodul la sânul stang (mentionez ca acum sunt in varsta de 17 ani), am luat tratamente, Femicur si multe vitamine, pentru ca s-a presupus a fi doar o simpla dereglare hormonala. Timp de 2 ani de zile mi-a recidivat cam de vreo 2-3 ori. Recent, am simtit o formatiune mai tare fata de restul sanului, am fost tot la doctora mea de la Fundeni care mi-a prescris acelasi tratament cu Femicur timp de 2 luni de zile, însă nu mi-a trecut, si tin sa mentionez ca am dureri insuportabile, abia mă misc, si mâinile abia le ridic. Acum o luna am fost la Parhon, si doctora de acolo mi-a prescris Matosynon, numai ca durerile tot persista iar nodulul îl simt tot acolo. Am facut si o ecografie si mi s-a spus ca ar fi vorba de mai multe chisturi, cel mai mare având 0,4 mm. Eu cred ca ar fi vorba despre un nodul, este dur, nemobil si foarte dureros. Ce credeti ca este de facut ? Sunt destul de speriată.. Astept un răspuns cat mai rapid. Vă mulțumesc
  •  
    • 5035 mesaje
    11 Mar 2015, 11:20
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3 mesaje
    11 Mar 2015, 12:28
    0 0
    Multumesc din suflet, cea mai mare teama a mea e sa nu ajung la operatie. In niciun caz nu ma gândesc la cancer, mi se pare o varsta prea frageda.. Sunt doar speriata pentru ca nici doctora mea nu știe exact ce am, nu mi-a dat încă nici un diagnostic si mi-a zis sa fac un RMN.
  •  
    • 5035 mesaje
    11 Mar 2015, 14:17
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3 mesaje
    11 Mar 2015, 14:24
    0 0
    Nici doctora mea nu mi-a recomandat mamografie, mi-a zis ca sunt mult prea tanara, dar in caz ca nu imi va gasi diagnosticul a spus ca voi ajunge si acolo.