paranoia sau..?

•  
    • 7 mesaje
    8 Mar 2015, 00:19
    0 0
    Buna, am facut peeting cu iubitul si nu eram in perioada fertila. dar asta nu ar trebui sa conteze pentru ca e vorba de peeting si nu de sex, si de la "degetica" nu are cum o femeie sa ramana insarcinata nu? unde mai pun ca mi-a venit si menstruatia la timp si nimic anormal, doar ca observ o "ingrasare" minuscula, nu e chiar potrivit termenul, dar mi se pare ca m-am ingrasat putin si imi este teama de o posibila sarcina. dar ma indoiesc, insa paranoia isi spune cuvantul si ma cam macina de 2-3 luni aces gand. deci nu se poate ramane insarcinata doar de la peeting nu?
  •  
    • 64 mesaje
    17 Mar 2015, 21:06
    0 0
    adriana.florina said:Buna, am facut peeting cu iubitul si nu eram in perioada fertila. dar asta nu ar trebui sa conteze pentru ca e vorba de peeting si nu de sex, si de la "degetica" nu are cum o femeie sa ramana insarcinata nu? unde mai pun ca mi-a venit si menstruatia la timp si nimic anormal, doar ca observ o "ingrasare" minuscula, nu e chiar potrivit termenul, dar mi se pare ca m-am ingrasat putin si imi este teama de o posibila sarcina. dar ma indoiesc, insa paranoia isi spune cuvantul si ma cam macina de 2-3 luni aces gand. deci nu se poate ramane insarcinata doar de la peeting nu?

Cati ani ai ? Cum ar putea sa ramana o femeie insarcinata daca partenerul baga doar degetul ? cu ce ?Banuiesc ca ai putini anisori si ar fi indicat ca inainte sa te apuci de treburi de genul, sa te informezi putin, ce presupune. Acces la internet vad ca ai. Ai grija de tine si de corpul tau. Sexul nu e doar placere ci si responsabilitate.

•  
    • 5609 mesaje
    17 Mar 2015, 23:39
    0 0
    adriana.florina said:Buna, am facut peeting cu iubitul si nu eram in perioada fertila. dar asta nu ar trebui sa conteze pentru ca e vorba de peeting si nu de sex, si de la "degetica" nu are cum o femeie sa ramana insarcinata nu? unde mai pun ca mi-a venit si menstruatia la timp si nimic anormal, doar ca observ o "ingrasare" minuscula, nu e chiar potrivit termenul, dar mi se pare ca m-am ingrasat putin si imi este teama de o posibila sarcina. dar ma indoiesc, insa paranoia isi spune cuvantul si ma cam macina de 2-3 luni aces gand. deci nu se poate ramane insarcinata doar de la peeting nu?

Stii ca poti sa te dezvirginezi daca va jucati cu degetele prin pasarica?
    Stii ca poti sa te pricopsesti si cu o infectie vaginala de toata frumusetea daca el isi baga mainile nespalate acolo?

Ingrasatul in cazul tau este de la ce bagi in gura, nu de la joaca de-a sexuiala.
    Dar pune mana pe carte si lasa prostiile, ca ajungi pe masa ginecologului si dezvirginata si infectata si o sa se minuneze mama cum fata ei inocenta este in halul ala. 

•  
    • 12 mesaje
    18 Mar 2015, 19:08
    0 0
    In primul rand daca respecti normele de igiena nu are de ce sa iti fie teama.
    In al 2 lea rand ..cauta totusi si altfel de "jocuri".
    Pericol de ingrasare ..de unde sa fie? fii serioasa.
  •  
    • 195 mesaje
    22 Mar 2015, 11:14
    0 0
    Esti ingrijorata fara motiv. Motive de ingrasare pot fi multe. In cazul asta sigur nu este vorba despre o sarcina.